Το κορίτσι που έχει σαστίσει την επιστημονική κοινότητα - Αντί για δάκρυα «κλαίει» πέτρες [βίντεο] - iefimerida.gr

Το κορίτσι που έχει σαστίσει την επιστημονική κοινότητα - Αντί για δάκρυα «κλαίει» πέτρες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα 12χρονο κορίτσι έχει φέρει σε αμηχανία την ιατρική κοινότητα καθώς αντί για δάκρυα, παράγει πέτρες! Η ανήλικη ονομάζεται Saadiya Saleh, ζει σε χωριό της Υεμένης και έχει προκαλέσει τον φόβο στους συγχωριανούς της καθώς εκείνοι θεωρούν ότι έχει κυριευθεί από δαίμονα.

Οι γιατροί που την παρακολουθούν, δεν μπορούν να δώσουν καμία εξήγηση γι αυτό το φαινόμενο, δεδομένου ότι η κοπέλα δεν πάσχει από καμία γνωστή ασθένεια. Στο παρακάτω ρεπορτάζ, που μεταδόθηκε από το Azal, το δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι της Υεμένης φαίνονται καθαρά οι πέτρες που βγήκαν από τα μάτια της 12χρονης.

«Η υπόθεση έχει προκαλέσει πανικό στην περιοχή όπου ζει αυτό το κορίτσι ... Μερικοί λένε ότι έχει κυριευτεί από ένα μαγικό ξόρκι, ενώ άλλοι λένε ότι μπορεί να είναι ο διάβολος ... Άλλοι πάλι φοβούνται ότι θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας επικίνδυνης επιδημίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Υεμένη δάκρυα Saadiya Saleh
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ