Η Ελισάβετ πετάει τις κοντές φούστες από την ντουλάπα της Κέιτ Μίντλετον -Θέλει να την κάνει «κυρία» - iefimerida.gr

Η Ελισάβετ πετάει τις κοντές φούστες από την ντουλάπα της Κέιτ Μίντλετον -Θέλει να την κάνει «κυρία»

Η Ελισάβετ πετάει τις κοντές φούστες από την ντουλάπα της Κέιτ Μίντλετον -Θέλει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 88 της δεν καταλαβαίνει και πολλά από μόδα. Αλλά ξέρει τι βλέπει και αυτό την ενοχλεί. Η βασίλισσα Ελισάβετ βάλθηκε να καλύψει τα πόδια της Κέιτ Μίντλετον, αφού... πετάει τις κοντές φούστες από την ντουλάπα της δούκισσας του Κέμπριτζ και αναλαμβάνει χρέη στιλίστα της.

Η παρέμβαση της Ελισάβετ έγινε ενόψει της επίσκεψης της Μίντλετον στην Αυστραλία τον Απρίλιο, όπου η βασίλισσα θέλει να την δει να κάνει περιοδεία ντυμένη ως μία γαλαζοαίματη κυρία. Τι σημαίνει αυτό; Χαμηλώνει ο ποδόγυρος, αλλάζουν τα κοσμήματα και έρχεται η τιάρα.

Σύμφωνα με την Sunday Mail, η Ελισάβετ ανέθεσε στην προσωπική ενδυματολόγο της, την Αντζελα Κέλι, το έργο της μεταμόρφωσης της Μίντλετον για το ταξίδι.

Οι οδηγίες της βασίλισσας ήταν σαφείς. Η δούκισσα θα πρέπει να εμφανίζεται με φορέματα υψηλής ραπτικής που θα αφήνουν τα γόνατα γυμνά, θα φοράει εμβληματικά κοσμήματα από την προσωπική συλλογή της βασίλισσας και βέβαια θα πρέπει να κυκλοφορεί με την τιάρα στο κεφάλι της. Με λίγα λόγια, η Ελισάβετ θέλει να δει την μητέρα του πρίγκιπα Τζορτζ «πιο βασιλική από ποτέ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ