Τι φανερώνει το βάρος για το χαρακτήρα του ανθρώπου -Οι ευσυνείδητοι αδύνατοι και οι ανταγωνιστικοί χοντροί - iefimerida.gr

Τι φανερώνει το βάρος για το χαρακτήρα του ανθρώπου -Οι ευσυνείδητοι αδύνατοι και οι ανταγωνιστικοί χοντροί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To πώς επηρεάζει την ψυχολογία μας και τη συμπεριφορά μας, το βάρος μας, και τι φανερώνει το τελευταίο για το χαρακτήρα του ανθρώπου, έθεσε στο επίκεντρό της νέα έρευνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ.

Από την έρευνα του Εθνικού Ινστιτούτου Γηριατρικής των ΗΠΑ, σύμφωνα με το K-mag.gr, προκύπτει ότι οι άνθρωποι με φυσιολογικό βάρος, καθόλη τη διάρκεια της ζωής τους, είναι συνήθως άτομα ευσυνείδητα, ενώ ένα υπέρβαρο άτομο κρύβει ένα χαρακτήρα παρορμητικό, ανταγωνιστικό και συναισθηματικά ασταθή, ενώ τείνουν να καταβάλλονται από καταθλιπτικές και απαισιόδοξες σκέψεις.

Η ίδια έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι αισιόδοξοι άνθρωποι ζουν περισσότερα χρόνια, ενώ αυτοί που αγχώνονται υπερβολικά παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο να αναπτύξουν έλκος στομάχου. Τέλος, οι συναισθηματικά ασταθείς χαρακτήρες τείνουν να καπνίζουν και να πίνουν περισσότερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ