Εζενί Μπουσάρ: Το σέξι και αστείο κορίτσι από τον Καναδά που απειλεί να εκθρονίσει την Σαράποβα [εικόνες] - iefimerida.gr

Εζενί Μπουσάρ: Το σέξι και αστείο κορίτσι από τον Καναδά που απειλεί να εκθρονίσει την Σαράποβα [εικόνες]

Εζενί Μπουσάρ: Το σέξι και αστείο κορίτσι από τον Καναδά που απειλεί να εκθρονίσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν καν χαμογελάσει για πρώτη φορά στους γονείς της, εκείνοι είχαν δει στο πρόσωπό της μία πριγκίπισσα. Αποφάσισαν να της δώσουν ένα όνομα που αρμόζει σε γαλαζοαίματες. Και 19 χρόνια αργότερα, ο κόσμος συμφωνεί μαζί τους. Κοιτάζοντας την Εζενί Μπουσάρ, βλέπουν την τενίστρια που θα εκθρονίσει την Μαρία Σαράποβα, τη «βασίλισσα» των δολαρίων του τένις.

Το νεαρό κορίτσι από τον Καναδά, που πήρε το όνομα της πριγκίπισσας Εζενί- κόρη του πρίγκιπα Αντριου και της Σάρα Φέργκιουσον- έχει ήδη να συγκεντρώνει τα βλέμματα επάνω της. Τι κι αν ακόμη δεν έχει κερδίσει κάποιο σημαντικό τουρνουά; Σε εκείνη οι φαν του τένις, αλλά κυρίως εκείνοι που «διαβάζουν» την αγορά βλέπουν στην περίπτωσή της την επόμενη τενίστρια που θα ανέβει στις λίστες των πιο πλούσιων στον κόσμο με τους χορηγούς να υποκλίνονται μπροστά της.

Είναι δίχως άλλο ταλαντούχα τενίστρια- έφτασε άλλωστε στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Οπεν τον προηγούμενο μήνα- αλλά αυτό που μετρά περισσότερο είναι το «πακέτο». Σέξι- αν και με έναν... άγουρο τρόπο ακόμη λόγω του νεαρού της ηλικίας της- έξυπνη και αστεία, εμφανίζεται ως μία σίγουρα μετοχή για επένδυση με πολλά κέρδη στο μέλλον. Το μόνο που φαίνεται να της λείπει για να μπορέσει να συγκριθεί απόλυτα με την Σαράποβα στην προσπάθεια να ξεπεράσει την πιο εμπορική τενίστρια είναι ίσως η άνεση μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Δεν είναι τυχαίο πως ακόμη και η Ρωσίδα «διάβασε» στο πρόσωπο της Μπουσάρ την πιο ικανή για να την διαδεχθεί σε κέρδη και εμπορικότητα. Οταν πέρυσι η Nike ζήτησε από την Σαράποβα να επιλέξει μία άλλη τενίστρια που θα φορά την σειρά ρούχων που σχεδιάζει η ίδια, η Ρωσίδα έδειξε προς την 19χρονη από τον Καναδά.

Οι ειδικοί εκτιμούν σε σχετικό ρεπορτάζ του BBC πως σύντομα ο τραπεζικός λογαριασμός της Μπουσάρ θα αρχίσει να αποκτά περισσότερα ψηφία. Πέρα από τις αθλητικές εταιρείες, που ήδη έχουν κάνει συμβόλαιο μαζί της, οι άνθρωποι που γνωρίζουν την αγορά περιμένουν προτάσεις από τη μόδα, την αυτοκινητοβιομηχανία και πολλούς ακόμη τομείς που θα εκτινάξουν τα κέρδη αλλά και τη δημοτικότητα της νεαρής τενίστριας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στα 19 της έχει ήδη τον δικό της... στρατό. Οι Genie Army, όπως ονομάζονται οι φανατικοί- κυρίως άνδρες- θαυμαστές της έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο Αυστραλιανό Οπεν, γεμίζοντάς την με δώρα και ψυχολογική υποστήριξη από τις κερκίδες. Χαρακτηριστικό της ανοδικής πορείας της είναι πως όσο εκείνη μοχθούσε στα κορτ της Μελβούρνης απέκτησε 100.000 νέους «πιστούς» στη σελίδα της στο Facebook. Μάλιστα σε αυτό το κομμάτι φαίνεται πως ξεπερνά ήδη την Σαράποβα. Εχει άμεση επαφή με τον κόσμο στην κερκίδα και αυτό μεταφράζεται σε δημοτικότητα και κατά συνέπεια σε συμβόλαια και χρήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ