«Μπηχτές» Πιπιλή για το σεξισμό στη Βουλή: Οι βουλευτίνες έχουν κατινίστικες συμπεριφορές και υστερίες - iefimerida.gr

«Μπηχτές» Πιπιλή για το σεξισμό στη Βουλή: Οι βουλευτίνες έχουν κατινίστικες συμπεριφορές και υστερίες

«Μπηχτές» Πιπιλή για το σεξισμό στη Βουλή: Οι βουλευτίνες έχουν κατινίστικες συμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αστραψε και βρόντηξε η Φωτεινή Πιπιλή κατά της πρωτοβουλίας της επιτροπής ισότητας της βουλής να καταγγείλει λεκτικές και σεξιστικές επιθέσεις αντρών βουλευτών κατά γυναικών συναδέλφων τους κάνοντας λόγο για συμπεριφορά κατίνας.Μιλώντας στο Βήμα fm η βουλευτής της ΝΔ καταφέρθηκε με σκληρά λόγια στις γυναίκες συναδέλφους της που έφεραν το θέμα στη δημοσιότητα.

«Πολλές φορές οι γυναίκες εξευτελίζουμε το γυναικείο φύλο με τις κατινίστικες συμπεριφορές μας και τις υστερίες μας. Οταν είσαι δυναμική γυναίκα και μπαίνεις στη βουλή δεν μπορείς μετά να λες -βοήθεια βοήθεια μαμά μου με πειράζουν. Οι γυναίκες προσβάλουν και γυναίκες βουλευτές και άνδρες βουλευτές. Να σοβαρευτούμε λοιπόν» σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ.

Πρόσθεσε ακόμη ότι «Δυστυχώς η παρούσα βουλή έχει το χειρότερο πολιτικό προσωπικό. Ανδρες και γυναίκες συμπεριφέρονται σαν τα τελευταία κουτσαβάκια. Δεν είναι δυνατόν οι άντρες να ντύνονται σαν να πηγαίνουν στην πλαζ και οι γυναίκες με ταγεράκια σε επίπεδο βινυλίου. Για κάποιες γυναίκες θα πρέπει να μπει στη βουλή εισαγγελέας αισθητικής και επίσης για ορισμένους άνδρες βουλευτές να μπει και το υγειονομικό στη βουλή».

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ