Οι νυν τον έμπλεξαν, η πρώην θα τον ξεμπλέξει -Αν Ινταλγκό, η «κατάκτηση» του Ολάντ που καλείται να τον ανεβάσει ξανά - iefimerida.gr

Οι νυν τον έμπλεξαν, η πρώην θα τον ξεμπλέξει -Αν Ινταλγκό, η «κατάκτηση» του Ολάντ που καλείται να τον ανεβάσει ξανά

Οι νυν τον έμπλεξαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ήταν και ο πιο αγαπητός Γάλλος πολιτικός εδώ και καιρό. Πριν καν ξεσπάσουν τα ροζ σκάνδαλα του Φρανσουά Ολάντ, η δημοτικότητά του είχε φτάσει σε ιστορικά χαμηλά για έναν Πρόεδρο της Γαλλίας. Ηρθαν και η απιστία του στην Βαλερί Τριερβελέρ και οι περιπέτειές του με τη Ζιλί Γκαγιέ και τον... αποτελείωσαν. Πού ελπίζει τώρα ο Ολάντ; Πως τη ζημιά που έκαναν οι νυν, θα τη διορθώσει μία πρώην: η Αν Ινταλγκό.

Η ισπανικής καταγωγής Γαλλίδα πολιτικός είναι υποψήφια δήμαρχος του Παρισιού στις εκλογές του επόμενου μήνα. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, είναι το φαβορί, συγκεντρώνοντας το 54% και η νίκη της θα είναι μία σημαντική πολιτική ανάσα για τον Ολάντ. Οχι βέβαια πως δεν ακούγονται «κουτσομπολιά» και για αυτή την περίπτωση.

Οι ψίθυροι ακούγονταν από την αρχή της- πολύ γρήγορης είναι η αλήθεια- ανόδου της Ινταλγκό στην πολιτική σκηνή. Το 2002 είχαν ακουστεί για πρώτη φορά οι φήμες πως είχε μείνει έγκυος από τον Ολάντ, τις οποίες τα γαλλικά ΜΜΕ επανέφεραν στο προσκήνιο τώρα μετά από από τις πρόσφατες αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Γάλλου προέδρου.

Η Ανδαλουσιανή Ινταλγκό είναι κόρη ενός ηλεκτρολόγου και μίας μοδίστρας, που μετακόμισε στη Γαλλία όταν ήταν 2,5 ετών. Σπούδασε στη Νομική και το 1994 εντάχθηκε στο Σοσιαλιστικό κόμμα. Στα 35 της είχε ήδη εργαστεί σε τρία υπουργικά γραφεία, ανάμεσά τους αυτό της νυν γραμματέως του PS, Μαρτίν Ομπρί. Εκεί, όπως γράφει το «Εθνος» γνώρισε και τον Ζαν Μαρκ Ζερμέν, τον μετέπειτα σύζυγο και πατέρα του ενός παιδιού της. Η Ινταλγκό έχει δύο ακόμη παιδιά, από προηγούμενη σχέση της για την οποία τίποτα δεν είναι γνωστό και πολλοί υποθέτουν ότι το ένα από αυτά είναι καρπός του έρωτά της με τον Ολάντ.

Ακόμη κι αν αυτό δεν ισχύει, άλλωστε είναι δύσκολο να αποδειχθεί αν δεν το παραδεχθούν οι... άμεσα εμπλεκόμενοι, η γρήγορη ανέλιξη της Ινταλγκό στο κόμμα είχε πυροδοτήσει σχόλια πως ο Ολάντ είχε λόγο που την ευνοούσε τόσο πολύ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην σύντροφος του Γάλλου προέδρου, είχε εκφράσει ακόμη και δημόσια τη ζήλια της για αυτή τη σχέση, ενώ οι δύο γυναίκες είχαν συγκρουστεί έντονα και σε πολιτικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ