Ανοιχτό το κέντρο -Εμπόλεμη ζώνη το Μοναστηράκι, στο νοσοκομείο ο τραυματίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανοιχτό το κέντρο -Εμπόλεμη ζώνη το Μοναστηράκι, στο νοσοκομείο ο τραυματίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πεδίο μάχης θυμίζει το Μοναστηράκι με ομάδες αγνώστων να έχουν εισβάλει στο σταθμό του Μετρό όπου σύμφωνα με πληροφορίες, σπάνε ότι βρεθεί στο διάβα τους.Ταυτόχρονα πετούν πέτρες και έχουν βάλει φωτιά σε κάδους σκουπιδιών.Νωρίτερα, η πορεία στο Σύνταγμα ολοκληρώθηκε με μικροέντασεις και τραυματισμούς. Ανοιχτοί οι δρόμοι γύρω από τη πλατεία.Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη πλατεία Συντάγματος ανάμεσα σε διαδηλωτές της αντιφασιστικής συγκέντρωσης και ανδρών των ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών για να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους. Κατά την διάρκεια προσαγωγής υπήρξε τραυματίας ο οποίος διακομίστηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς».

Σύμφωνα με τους εθελοντές διασώστες του Ερυθρού Σταυρού που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ο τραυματίας φαίνεται να φέρει κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του. Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε και ήδη έχουν ανοίξει και δοθεί στην κυκλοφορία η λεωφόρος Αμαλίας, η Πανεπιστημίου και η Σταδίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση έχει μεταφερθεί στο Μοναστηράκι όπου απωθήθηκε ο κύριος όγκος των διαδηλωτών.

Μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποιούν ταυτόχρονα συγκέντρωση επί της Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της πλατείας Ρηγίλλης, με αφορμή την επέτειο των Ιμίων. Την ίδια ώρα αντιφασιστικές οργανώσεις έχουν συγκεντρωθεί στη πλατεία Συντάγματος φωνάζοντας συνθήματα κατά του φασισμού.Δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν παραταχθεί κατά μήκος της Βασιλίσσης Σοφίας και σε παρακείμενους δρόμους προκειμένου να αποτρέψουν ενδεχόμενη συνάντηση των συμμετεχόντων στις δύο συγκεντρώσεις ενώ εντολή απαγόρευσης των πορειών έχει εκδώσει η ΓΑΔΑ από χθες.

Ανοιχτό το κέντρο -Εμπόλεμη ζώνη το Μοναστηράκι, στο νοσοκομείο ο τραυματίας [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Ανοιχτό το κέντρο -Εμπόλεμη ζώνη το Μοναστηράκι, στο νοσοκομείο ο τραυματίας [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ανοιχτό το κέντρο -Εμπόλεμη ζώνη το Μοναστηράκι, στο νοσοκομείο ο τραυματίας [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ανοιχτό το κέντρο -Εμπόλεμη ζώνη το Μοναστηράκι, στο νοσοκομείο ο τραυματίας [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Ανοιχτό το κέντρο -Εμπόλεμη ζώνη το Μοναστηράκι, στο νοσοκομείο ο τραυματίας [εικόνες]  | iefimerida.gr 4
Ανοιχτό το κέντρο -Εμπόλεμη ζώνη το Μοναστηράκι, στο νοσοκομείο ο τραυματίας [εικόνες]  | iefimerida.gr 5

πηγή φωτογραφιών: eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ