Πέντε τρόποι για να είστε σέξι και όχι χυδαία - iefimerida.gr

Πέντε τρόποι για να είστε σέξι και όχι χυδαία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στο στυλ από την υπερβολή. Η εξωτερική εμφάνιση εξαρτάται από την ισορροπία και από το σύνολο των «αντικειμένων» που βάζουμε πάνω μας.

Η Huffington post δίνει πέντε συμβουλές για να είστε σέξι ως τα νύχια, αλλά όχι χυδαία:


1. Παίξτε με τις αντιθέσεις του στυλ
Από τα ατού που υπάρχουν πάνω μας, λεπτές γάμπες, ωραίο στήθος, κομψοί γλουτοί, πρέπει να επιλέξουμε τι θα αναδείξουμε, γιατί δεν γίνεται να τα επιδεικνύουμε όλα μαζί. Ετσι, αν κάποια επιλέξει το κοντό ρούχο πρέπει ταυτόχρονα να φορέσει ζιβάγκο. Αντίθετα, αν επιλέξει τζιν ή παντελόνι μπορεί να συνδιάσει ένα ντεκολτέ.


2. Αποφύγετε τα κλισέ
Εχετε μπροστά σας ένα μίνι μαύρο κολητό φόρεμα. Αποφύγετε να βάλετε 12ποντα και προτιμήστε μια λύση πιο χαλαρή, όπως sneakers και ένα λευκό πουκάμισο δεμένο στη μέση.


3. Προσοχή στα υλικά και τα χρώματα
Οταν αγοράζετε εκκεντρικά ρούχα προσοχή στα υλικά και στα χρώματα. Ορισμένα υφάσματα μπορεί να δείχνουν φτηνά, να πέφτουν άσχημα πάνω σας και να έχουν ύποπτα χρώματα. Θυμίζω ότι «χυδαίο» σημαίνει συχνά «κοινότοπο». Αν, για παράδειγμα αποφασίσετε να ντυθείτε ολόμαυρα και πιστεύετε ότι αυτό είναι σέξι, κάνετε λάθος.

4. Προσοχή στα αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουμε σε μια εμφάνιση, είναι κοινό μυστικό. Προσελκύουν το βλέμμα στα επίμαχα σημεία του σώματος και δίνουν μια αίγλη μοναδικότητας στην κάθε γυναίκα. Πρέπει απαραιτήτως να ξέρουμε πώς και πόσα βάζουμε για να μη μοιάζουμε με χριστουγεννιάτικο δένδρο. Για παράδειγμα, δεν μπορούμε να φοράμε και κολιέ, και σκουλαρίκια. Προσπαθούμε να αδειάσουμε λίγο βάζοντας κολιέ και βραχιόλι π.χ.

5. Καλές δόσεις μακιγιάζ και μαλλιά
Δεν απαγορεύονται οι σκιές στα μάτια αλλά η ποσότητα και η ποιότητα είναι σημαντικές. Δεν γίνεται να βάζουμε βαριές σκιές και σκούρο κραγιόν ταυτόχρονα. Η αν επιμένετε για ένα κόκκινο κραγιόν βάλτε μόνο λίγη μάσκαρα και λίγο eye-liner. Αν προτιμήσετε κάτι σε smoky eye τότε μη βάφετε έντονα τα χείλη. Σε κάθε περίπτωση βάψτε τα φρύδια.
Αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα, βάζοντας λίγο λάδι Kérastase για να τους δώσετε φόρμα και μη τοποθετείτε στα μαλλιά σας πάνω από ένα αξεσουάρ. Ξεχάστε τον πολύ σοφιστικέ κότσο και δέστε τα μαλλιά με κάτι απλό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ