Σοκ: Βουλευτής στη Βουλή της Ουκρανίας με αλεξίσφαιρο γιλέκο [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ: Βουλευτής στη Βουλή της Ουκρανίας με αλεξίσφαιρο γιλέκο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, μπήκε η βουλευτής Λέσια Ορομπετς στην κοινοβουλευτική συνεδρίαση της Ουκρανίας στην οποία ο πρωθυπουργός της χώρας και το υπουργικό συμβούλιο, δήλωσαν την παραίτησή τους, στον απόηχο της εξέγερσης.

Η Λέσια Όρομπετς, 31 ετών, δικηγόρος και μητέρα δύο παιδιών, είναι βουλευτής του κόμματος «Πατρίδα» της φυλακισμένης πρώην πρωθυπουργού, Γιούλια Τιμοσένκο. Την παραμονή της συνεδρίασης του κοινοβουλίου, την περασμένη Τρίτη, έγραψε στην σελίδα της στο Facebook, πως δεν επρόκειτο να παραστεί στην συνεδρίαση της Βουλής «καθώς δεν υπήρχε η παραμικρή βεβαιότητα πως μετά τη είσοδο, θα είχε τη δυνατότητα να βγει ξανά».

Ωστόσο, αποφάσισε να παραστεί, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο. Η 31χρονη βουλευτής δέχθηκε την επίθεση ενός βουλευτή των Regions στο πάνω μέρος του στήθους της, όταν η ίδια προσπάθησε να αποτρέψει μια ψεύτικη, όπως τη χαρακτήρισε, ψηφοφορία σχετικά με το νόμο για τους ομήρους.
Όπως έγραψε και η ίδια στη σελίδα της στο Facebook, ήταν η δεύτερη φορά που της επιτέθηκε. Όπως έγραψε, την επόμενη φορά που θα παραστεί σε μια συνεδρίαση με τη «συμμορία» των Regions, εκτός από το αλεξίσφαιρο γιλέκο, θα φορά κράνος και θα κρατά ένα γουόκι-τόκι για να καλέσει αμέσως τις δυνάμεις ασφαλείας για βοήθεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ