Γιατί αυτή η τσάντα είναι το ιδανικό δώρο για τις σπάταλες συντρόφους [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιατί αυτή η τσάντα είναι το ιδανικό δώρο για τις σπάταλες συντρόφους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσα ρούχα και αν έχει μια γυναίκα δεν είναι ποτέ αρκετά. Ολο θα υπάρχει και κάτι «απαραίτητο» που θα συμπληρώσει κάτι που ήδη υπάρχει στη ντουλάπα μέχρι να αδειάσει το πορτοφόλι και να αναρωτιέται τι πάει στραβά.

Αυτή την καθημερινότητα έλαβε σοβαρά υπόψη της μια εταιρία δημιουργώντας μια «έξυπνη» τσάντα, η οποία έχει τη δυνατότητα να προφυλάξει τον κάτοχο από περιττά έξοδα.

Πρόκειται για την iBag, η οποία προειδοποιεί μέσω LED όταν πλησιάζετε ένα αγαπημένο σας κατάστημα ότι δεν πρέπει να ψωνίσετε. Σύμφωνα με το digitallife, αν αγνοήσετε το alert, η τσάντα μπορεί ακόμη και να στείλει SMS σε κάποιον που έχετε επιλέξει, ώστε να αναλάβει εκείνος να σας «συνετίσει» και να σας αποτρέψει από τα έξοδα.

Αλλά και αν αυτό δεν είναι αρκετό, υπάρχει πάντα και η περίπτωση να κλειδώσει, ώστε να μην έχετε πρόσβαση στα χρήματα ή την πιστωτική σας.

Παρακολουθήστε το βίντεο με τη λειτουργία της τσάντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσάντα σπατάλες ibag
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ