Ο θρύλος της κολύμβησης Ιαν Θορπ κατέρρευσε -Σε κλινική για να αντιμετωπίσει αλκοόλ και κατάθλιψη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο θρύλος της κολύμβησης Ιαν Θορπ κατέρρευσε -Σε κλινική για να αντιμετωπίσει αλκοόλ και κατάθλιψη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 31χρονος θρύλος της κολύμβησης Ιαν Θορπ ,που είχε δηλώσει παλαιότερα συντετριμμένος από την αποτυχία του να επανέλθει στην ενεργό δράση, προκειμένου να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012, θα μπει σε κλινική του Σίδνεϊ έτσι ώστε να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη, αλλά και τον εθισμό του στο αλκοόλ, σύμφωνα με τον αυστραλιανό Τύπο.Η ψυχολογική κατάσταση του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή ήταν στο ναδίρ και ο ίδιος βρήκε διέξοδο στο αλκοόλ, ωστόσο ένα ατύχημα που είχε στο σπίτι του από πτώση, του προκάλεσε τραυματισμό. Ισως αυτό να αποτέλεσε και μια αφορμή για να «ταρακουνηθεί» ο Θορπ.

Τώρα, ο άλλοτε πιο γρήγορος κολυμβητής του κόσμου, βρίσκεται υπό την παρακολούθηση ειδικών που προσπαθούν να τον ενισχύσουν στην προσπάθεια να βγει από την κατάθλιψη.

Ο κάτοχος πέντε χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων είχε μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματά του, στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε πέρυσι. «Υπήρχαν πολλές φορές στην προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας που κακοποιούσα τον εαυτό μου. Υπήρχαν ημέρες που δεν μπορούσα να βγω από το κρεβάτι, να αντιμετωπίσω τον κόσμο» ανέφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ