Πορεία Αγανακτισμένων σήμερα προς το Δημαρχείο Αθηνών - iefimerida.gr

Πορεία Αγανακτισμένων σήμερα προς το Δημαρχείο Αθηνών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέλευση πραγματοποίησαν οι Αγανακτισμένοι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων μετά την απομάκρυνση των σκηνών από την πλατεία.

Στο ψήφισμα της συνέλευση αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας σήμερα Δευτέρα στις 18.00. Η πορεία θα ξεκινήσει από την πλατεία Συντάγματος και θα κατευθυνθεί προς το Δημαρχείο Αθηνών στην πλατεία Κοτζιά, όπου και θα πραγματοποιηθεί νέα συνέλευση.

Θυμίζουμε ότι η απομάκρυνση των σκηνών έγινε στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου από ανθρώπους του Δήμου, παρουσία διμοιριών των ΜΑΤ, ενώ δεν έλειψαν τα μικροεπεισόδια και οι προσαγωγές.
Παράλληλα οι Αγανακτισμένοι των υπολοίπων χωρών της Ευρώπης με τους Ισπανούς να πρωτοστατούν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους όλο το καλοκαίρι, ενώ αναμένεται να κλιμακώσουν τις δράσεις τους το ερχόμενο φθινόπωρο. Ήδη Ισπανοί Αγανακτισμένοι κατευθύνονται πεζοί από την Μαδρίτη στις Βρυξέλλες, ενώ έχουν ανακοινώσει πως τον Σεπτέμβριο σκοπεύουν να καλέσουν σε πανευρωπαϊκή διαδήλωση διαμαρτυρίας των σύνολο των Αγανακτισμένων της Ευρώπης.

Και στην χώρα μας οι δυνάμεις της Αστυνομίας αναμένουν ένα «καυτό» φθινόπωρο καθώς θεωρούν ότι οι νέες κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων θα είναι μαζικότερες από αυτές του περασμένου Μαΐου και Ιουνίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ