Το Polo της Volkswagen αλλάζει ελαφρώς και γίνεται και χιλιάρι - iefimerida.gr

Το Polo της Volkswagen αλλάζει ελαφρώς και γίνεται και χιλιάρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καιρός για την προγραμματισμένη ανανέωση του VW Polo, που στη νέα του μορφή θα παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές Μαρτίου στη Γενεύη και το Σαλόνι Αυτοκινήτου της. Βέβαια η νέα του εικόνα δεν θα έχει ιδιαίτερα μεγάλες διαφοροποιήσεις.

Έτσι μπροστά θα αλλάξει ελαφρώς η μάσκα με μια μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα χαμηλά στον προφυλακτήρα, που επιπλέον θα έχει κι ένα χρωμιωμένο διακοσμητικό, ενώ πίσω πέρα από τον προφυλακτήρα θα αλλάξουν και τα φώτα. Στο εσωτερικό διαφοροποιήσεις θα υπάρχουν στον πίνακα οργάνων και στην κεντρική κονσόλα, στο τιμόνι και τις επενδύσεις, ενώ αναβαθμισμένα στο επίπεδο του Golf θα εμφανιστούν τα συστήματα ασφάλειας και infotainment.

Πιο σημαντικές είναι οι εξελίξεις στους κινητήρες, που συνολικά, σύμφωνα με τη VW, είναι πλέον 21% πιο οικονομικοί. Βασικό σύνολο βενζίνης θα είναι πλέον ο τρικύλινδρος των 1.000 κυβικών από το Up!, τόσο στην εκδοχή με τους 60 όσο και σε αυτή με τους 75 ίππους, ενώ στην πορεία θα αποκτήσει και μια έκδοση turbo με 90. Όσους δηλαδή αποδίδει η εισαγωγική εκδοχή του 1.2 TSI, που φτάνει και τους 105, ενώ το Polo BlueGT θα ανέβει στα 150 άλογα και το GTI στα 192.

Η γκάμα των diesel θα περιλαμβάνει πλέον έναν καινούργιο τρικύλινδρο 1.400 κυβικών, διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά επίπεδα απόδοσης, με 75, 90 και 105 ίππους.

Το Polo της Volkswagen αλλάζει ελαφρώς και γίνεται και χιλιάρι | iefimerida.gr 0
Το Polo της Volkswagen αλλάζει ελαφρώς και γίνεται και χιλιάρι | iefimerida.gr 1
Το Polo της Volkswagen αλλάζει ελαφρώς και γίνεται και χιλιάρι | iefimerida.gr 2
Το Polo της Volkswagen αλλάζει ελαφρώς και γίνεται και χιλιάρι | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ