Γιατί η Ελλάδα είναι τόσο σημαντική και η Γαλλία τόσο γκέι; Ο χάρτης της Ευρώπης σύμφωνα με τις αναζητήσεις στο Google - iefimerida.gr

Γιατί η Ελλάδα είναι τόσο σημαντική και η Γαλλία τόσο γκέι; Ο χάρτης της Ευρώπης σύμφωνα με τις αναζητήσεις στο Google

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο και αν προσπαθεί μια χώρα να διατηρήσει την καλή της φήμη ή και να τη φτιάξει, τα στερεότυπα των άλλων χωρών παραμένουν. Δεν χρειάζεται κανείς να μιλήσει με τους κατοίκους μιας ξένης χώρας, για να διαπιστώσει πως η άποψή του δεν είναι πάντα αντικειμενική και χρωματίζεται από παγιωμένες αντιλήψεις.

Ο πιο γρήγορος και άμεσος τρόπος να μάθει μια χώρα τι πιστεύουν οι ξένοι για εκείνη, είναι να ανατρέξει μέχρι το Google. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θέτουν στη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης ερωτήματα ποια είναι η πιο πλούσια και η πιο φτωχή χώρα, αλλά και λίγο πιο πικάντικα όπως ποια χώρα είναι περισσότερο γκέι.

Το Business Insider δημοσίευσε ένα χάρτη με την πιο δημοφιλή ερώτηση που κάνουν οι χρήστες για κάθε χώρα της Ευρώπης. Οπως φαίνεται όταν πρόκειται για την Ελλάδα πολλοί αναρωτιούνται γιατί είναι τόσο σημαντική, γιατί η Σουηδία είναι τόσο ευτυχισμένη και γιατί το Βέλγιο είναι τόσο βαρετό.

Δείτε το χάρτη που ακολουθεί:

Γιατί η Ελλάδα είναι τόσο σημαντική και η Γαλλία τόσο γκέι; Ο χάρτης της Ευρώπης σύμφωνα με τις αναζητήσεις στο Google | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ευρώπη χώρες χάρτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ