Ο Σκουρλέτης εκπλήσσει: H Eλλάδα μπορεί να γίνει ο λαχανόκηπος της Ευρώπης [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Σκουρλέτης εκπλήσσει: H Eλλάδα μπορεί να γίνει ο λαχανόκηπος της Ευρώπης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη γνωστή ρήση του Γιώργου Παπανδρέου «Η Ελλάδα θα γίνει η Δανία του Νότου», υπόσχεση η οποία συγκρούστηκε παταγωδώς στα βράχια του Μνημονίου, ήρθε η σειρά του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη να δηλώσει κάτι παρόμοιο.


Μιλώντας την περασμένη Δευτέρα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και απαντώντας σε ερώτηση πολίτη για το ποιες προτάσεις έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανασυγκρότηση της παραγωγής στην Ελλάδα, ο Πάνος Σκουρλέτης αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο η χώρα μπορεί να σταθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στα πόδια της:
«Η χώρα έχει πλεονεκτήματα. Μπορούμε να γίνουμε ο καθαρός λαχανόκηπος της Ευρώπης. Μπορούμε να πιστοποιήσουμε προϊόντα» είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας αίσθηση με την αοριστία της πρότασής του.
Η χιλιοειπωμένη -και σωστή- πρόταση για την ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα έχει γίνει κατά καιρούς από όλα τα πολιτικά κόμματα, ωστόσο ουδέποτε τόλμησαν να κάνουν σοβαρές προτάσεις και να πάρουν το πολιτικό κόστος, για να στείλουν τους αγρότες στα χωράφια, τα οποία έχουν εγκαταλείψει λόγω κοινοτικών επιδοτήσεων.

Η πρόταση του Πάνου Σκουρλέτη διατυπώνεται στο 00:20:00

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ