Διαψεύδει η Κουμουνδούρου δημοσιεύματα για δείπνο Ψυχάρη με Τσίπρα στο σπίτι του εκδότη του Βήματος - iefimerida.gr

Διαψεύδει η Κουμουνδούρου δημοσιεύματα για δείπνο Ψυχάρη με Τσίπρα στο σπίτι του εκδότη του Βήματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κατηγορηματική διάψευση της Κουμουνδούρου προκάλεσαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αλέξη Τσίπρα να συναντάνται με τον Σταύρο Ψυχάρη -μετά συζύγων μάλιστα- στο σπίτι του εκδότη του Βήματος και των Νέων. Με αφορμή τις φήμες αυτές στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για εσκεμμένη παραπληροφόρηση που εντάσσεται όπως επισημαίνουν, στην προσπάθεια ορισμένων κύκλων να δημιουργήσουν και να συντηρήσουν «κλίμα» περί «Μεγάλου Συνασπισμού».

Μιλώντας στο topontiki.gr ανώτατη πηγή του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «πρώτα διέρρευσε ότι δημοσιογράφος του ΔΟΛ (ο Παύλος Παπαδόπουλος) είναι πλέον λογογράφος του Τσίπρα και ύστερα προέκυψαν τα γκάλοπ με στημένο ερώτημα περί Μεγάλου Συνασπισμού και τώρα ήρθε το υποτιθέμενο "δείπνο" μεταξύ Τσίπρα και Ψυχάρη – μετά... συζύγων μάλιστα, για να εμφανιστεί πιο αληθοφανές».

«Τι να πούμε; Ότι δεν έχουν τον Θεό τους; Και λίγο ακούγεται...», παρατήρησε χαρακτηριστικά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ