Ο Πακιστανός παραδέχεται ότι κακοποίησε βάναυσα την Μυρτώ -Τι συνέβη όταν η μητέρα της 17χρονης επιχείρησε να τον πλησιάσει - iefimerida.gr

Ο Πακιστανός παραδέχεται ότι κακοποίησε βάναυσα την Μυρτώ -Τι συνέβη όταν η μητέρα της 17χρονης επιχείρησε να τον πλησιάσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποδέχθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε συγνώμη -κατά την έναρξη της δίκης- ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς, ο οποίος το καλοκαίρι του 2012 κακοποίησε βάναυσα την 17χρονη Μυρτώ, στην Πάρο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε σήμερα το πρωί στη Σύρο, παρουσία και της μητέρας της άτυχης Μυρτώς η οποία, μάλιστα, κατά την έναρξη της δίκης επιδίωξε να πλησιάσει τον δράση, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς οι αστυνομικοί την εμπόδισαν.

Σημειώνεται ότι η Μυρτώ βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα, σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας. Οπως τόνισε η μητέρα της, «Η Μυρτώ δεν είναι πολύ καλά! Περιμέναμε περισσότερα πράγματα, αλλά δεν έγιναν! Το παιδί μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν. Γι' αυτό ζητώ την καταδίκη του, όχι για μένα αλλά για να δικαιωθεί το παιδί μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δίκη Πάρος δικαστήριο κακοποίηση Μυρτώ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ