Το γύρο του κόσμου κάνει ο τρόπος με τον οποίο «άπαιχτος» ψαροντουφεκάς επέζησε από επίθεση καρχαρία - iefimerida.gr

Το γύρο του κόσμου κάνει ο τρόπος με τον οποίο «άπαιχτος» ψαροντουφεκάς επέζησε από επίθεση καρχαρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση κυκλοφόρησε από το αυστραλιανό Associated Press πριν από λίγες ώρες και προκαλεί έκπληξη και θαυμασμό για το απίστευτο κουράγιο που επέδειξε ένας 24χρονος ασκούμενος γιατρός ονόματι Τζέιμς Γκραντ από τη Νέα Ζηλανδία που έκανε ψαροντούφεκο με φίλους.

Ο Νεοζηλανδός ψάρευε στα νερά του Colac Bay του South Island το περασμένο Σάββατο, όταν δέχτηκε επίθεση από καρχαρία, τον οποίο ένιωσε αρχικά με το πόδι του.

Εκείνος, χωρίς να χάσει το κουράγιο του, έβγαλε το μαχαίρι του και τραυμάτισε σοβαρά το θαλάσσιο αρπακτικό, εν συνεχεία βγήκε έξω στα βράχια, περπάτησε μέχρι το αυτοκίνητό του, άνοιξε το κουτί πρώτων βοηθειών, έραψε πρόχειρα τα τραύματά του και μετά κατευθύνθηκε σε κοντινή ταβέρνα για... μερικές μπύρες.

Καθώς όμως το αίμα εξακολουθούσε να τρέχει από τις πληγές του, επισκέφτηκε νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τη Δευτέρα ο νεαρός πήγε κανονικά στη δουλειά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ