Επτά ηθοποιοί που κανείς δε γνώρισε ότι είχαν δική τους μπάντα -Ισως όχι άδικα... [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Επτά ηθοποιοί που κανείς δε γνώρισε ότι είχαν δική τους μπάντα -Ισως όχι άδικα... [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλούς από αυτούς το κοινό τους έχει αγαπήσει μέσα από τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς ρόλους. Αρκετοί ίσως όμως αγνοούσαν ότι οι παρακάτω ηθοποιοί διαθέτουν ταλέντο και στη μουσική την οποία υπηρετούν μέσα από τις δικές τους μπάντες:

1. Bruce Willis And The Accelerators

Επτά ηθοποιοί που κανείς δε γνώρισε ότι είχαν δική τους μπάντα -Ισως όχι άδικα... [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Πολλοί κατηγορούν τον Μπρους Γουίλις ως μονοδιάστατο ηθοποιό. Ο πρώην σύζυγος της Ντέμι Μουρ τραγουδάει και παίζει φυσαρμόνικα με τους Accelerators. Η πιο επιτυχημένη του τουρνέ με τους Accelerators ήταν όταν πήγε να επισκεφτεί τα αμερικανικά στρατεύματα στο Ιράκ που -κυριολεκτικά- η μόνη τους επιλογή ήταν ή αυτός ή οι ταλιμπάν... Just saying.

2. Steve Martin And The Steep Canyon Rangers

Επτά ηθοποιοί που κανείς δε γνώρισε ότι είχαν δική τους μπάντα -Ισως όχι άδικα... [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

Μπορεί να έχει χαθεί κάπως από τις οθόνες μας τα τελευταία χρόνια αλλά δεν παύει να είναι θεμελιώδης λίθος σε πάμπολλες oldschool οικογενειακές κωμωδίες. Μεγάλη του αγάπη όμως ήταν το μπάντζο (το οποίο φιγούραρε περήφανο και στα stand-ups του) οπότε δε έπρεπε να είναι και ιδιαιτέρως μεγάλη έκπληξη που έχει δικιά του bluegrass μπάντα.

3. The Bacon Brothers

Επτά ηθοποιοί που κανείς δε γνώρισε ότι είχαν δική τους μπάντα -Ισως όχι άδικα... [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2

Πέρα από θυγατρική της «Los Pollos Hermanos», οι Bacon Brothers είναι μπάντα που έχει ο Kevin Bacon με τον αδερφό του. Όταν λοιπόν δεν πιλοτάρει αποτυχημένες διαστημικές αποστολές ή δεν τα βάζει με ανθρωποφάγους τερατοσκώληκες, ο Kevin Bacon προτιμάει το ανάλαφρο folk rock που παίζει με τον αδερφό του. Αν εξαιρέσεις την ερμηνεία του στο R.I.P.D., η μπάντα είναι ίσως το πιο αδιάφορο πράγμα που έχει κάνει στην καριέρα του. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες (;) της μπάντας έρχονται από ταινίες στις οποίες είτε πρωταγωνιστεί, είτε έχει το ρόλο παραγωγού ο Κέβιν που λέει όσα χρειάζεται να πει.

4. Ryan Gosling - Dead Man's Bones

Επτά ηθοποιοί που κανείς δε γνώρισε ότι είχαν δική τους μπάντα -Ισως όχι άδικα... [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 3

Το μόνο αστείο με αυτή τη μπάντα είναι οι ζωές όλων των υπόλοιπων από εμάς που αδυνατούν να φτάσουν τα υψηλά στάνταρ που θέτει ο Gosling για το στάτους του σύγχρονου άντρα. Βασικά είναι άδικο.

5. Russell Crowe - The Ordinary Fear Of God

Επτά ηθοποιοί που κανείς δε γνώρισε ότι είχαν δική τους μπάντα -Ισως όχι άδικα... [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 4

O Crowe, άνθρωπος με πολλά ενδιαφέροντα, όταν προσπαθεί να μη τον απαγάγει η Αλ-Κάιντα ασχολείται ενεργά με τη μουσική. Ανά τα χρόνια είχε διάφορες εκφάνσεις της ίδιας μπάντας, αλλά πλέον είναι πιο γνωστή ως The Ordinary Fear Of God. Για άλλη μια φορά, το ανάλαφρο ροκ της μπάντας του είναι μάλλον αδιάφορο.

6. Gary Sinise And The Lt. Dan Band

Επτά ηθοποιοί που κανείς δε γνώρισε ότι είχαν δική τους μπάντα -Ισως όχι άδικα... [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 5

Ο Gary Sinise μπορεί να μην αγγίζει τα επίπεδα φήμης του Russell Crowe ή του Willis για παράδειγμα, αλλά δεν τα πήγε και άσχημα με τις 9 σεζόν του CSI: NY.

7. Steven Seagal & Thunderbox

Επτά ηθοποιοί που κανείς δε γνώρισε ότι είχαν δική τους μπάντα -Ισως όχι άδικα... [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 6

Τα λόγια είναι περιττά για τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Όταν δεν παίζει τον βοηθό σερίφη στη Λουιζιάνα, o άνθρωπος σολάρει ανελέητα. Ποιός να αντισταθεί σε τούτο το βλέμμα; Ποιός θα τολμήσει να του πει να παρατήσει την κιθάρα; Εκτός δηλαδή αν αυτό είναι το κόνσεπτ του «Expendables 3».

Πηγή: rocking.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ