Η γυναίκα που μοιράζεται το σώμα της με 15 διαφορετικές προσωπικότητες -Ο σύντροφός της φροντίζει και τους 16 - iefimerida.gr

Η γυναίκα που μοιράζεται το σώμα της με 15 διαφορετικές προσωπικότητες -Ο σύντροφός της φροντίζει και τους 16

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Kimi Sands υποφέρει από μια πολύ παράξενη διαταραχή που είναι γνωστή ως διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας (DID) και μοιράζεται το σώμα της με 15 διαφορετικές προσωπικότητες, οι οποίες μπορούν να κυριεύσουν το σώμα της ανά πάσα στιγμή.

Στις ταινίες, οι άνθρωποι που πάσχουν από DID συχνά απεικονίζονται ως επικίνδυνοι εγκληματίες ή serial killers, ωστόσο η 23χρονη από την Ουαλία είναι πολύ ήρεμη. Μόνο που τα Χριστούγεννα, ο σύντροφός της αναγκάζεται να αγοράζει 15 διαφορετικά δώρα.

«Συμπεριλαμβανομένου του κανονικού εαυτού μου, έχω 16 προσωπικότητες» δηλώνει η Kimi. Αυτές μπορεί να είναι οτιδήποτε, από αλκοολικούς χαρακτήρες μέχρι μικρά παιδιά που κοιμούνται με το αρκουδάκι τους. «Μέσα» στην 23χρονη ζουν μια 22χρονη Γιαπωνέζα σεφ, η Σατού, μια 17χρονη με πάθος για γυμναστική, η Φιόνα, και δυο τετράχρονα δίδυμα παιδιά, ο Τζακ και η Σαφιερ. Επίσης υπάρχει ένας 15χρονος bisexual.

Οπως αναφέρει ο σύντροφός της ο Κρις: « Είναι δύσκολο, είμαστε ένα ζευγάρι, αλλά την ίδια στιγμή έχουμε μια εσωτερική οικογένεια που πρέπει να φροντίσουμε».

Όσο παράξενο και αν ακούγεται, ο Κρις απολαμβάνει την παρέα με όλες τις περσόνες της Κίμι. Μπορεί να βγαίνει το βράδυ με τα αγόρια, να πηγαίνει τα παιδιά στο ζωολογικό κήπο και να απολαμβάνει ρομαντικές στιγμές με την Κιμι.

Οι πολλαπλές προσωπικότητες της Κίμι εμφανίστηκαν όταν αυτή ήταν τριών ετών, αλλά η διάγνωση έγινε όταν έφτασε τα 20. Στο σχολείο αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα καθώς τα αγόρια μέσα της πολιορκούσαν τις φίλες της κι έτσι απέκτησε τη φήμη της λεσβίας, ενώ έχει απολυθεί πολλές φορές επειδή η αλκοολική της περσόνα βγαίνει έξω μέχρι πρωίας και αργεί στη δουλειά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ