Ιανουάριος ο μήνας της απιστίας -Οι λόγοι που οδηγούν τους Ελληνες μετά τις γιορτές στο... κέρατο - iefimerida.gr

Ιανουάριος ο μήνας της απιστίας -Οι λόγοι που οδηγούν τους Ελληνες μετά τις γιορτές στο... κέρατο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αύξηση 361% παρουσίασαν οι εγγραφές των νέων Ελλήνων μελών, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στο γνωστό site της απιστίας.

Το φαινόμενο αυτό -της αύξησης των εγγραφών την περίοδο των γιορτών- δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, αλλά παγκόσμιο και έχει πολύ συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους συμβαίνει.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της AshleyMadison.com, Νόελ Μπίτερμαν την περίοδο αυτή τα ζευγάρια συνειδητοποιούν ότι οι σχέσεις τους δεν είναι όπως τις ονειρεύονταν, με το ίδιο πάθος, την ίδια λαχτάρα ανάμεσά τους κι έτσι ψάχνουν κάτι για να ανάψει τη φλόγα μέσα τους.


Η σύμβουλος σχέσεων Ρόζι Φρίμαν, από την πλευρά της, σχολιάζει πως τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι μια έντονη περίοδος για τα ζευγάρια, παντρεμένα και μη, γιατί περνούν μαζί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό μπορεί να είναι από πολύ ωραίο μέχρι και αρκετά πιεστικό, με αποτέλεσμα οι σύντροφοι να νιώθουν εγκλωβισμένοι μέσα στη σχέση και αυτό να οδηγεί σε μία κατάσταση κατά την οποία τα δύο μέρη αισθάνονται ενοχλημένοι ο ένας με τον άλλον και τα προβλήματα στη σχέση να διογκώνονται. «Συνήθως η 2η Ιανουαρίου είναι μία από τις πρώτες μέρες πίσω στη δουλειά και πίσω στην " ελευθερία", οπότε οι σύζυγοι εκμεταλλεύονται την ευκαιρία που τους δίνεται για να εξερευνήσουν διάφορες καταστάσεις χωρίς να είναι κάτω από το άγρυπνο μάτι του συντρόφου τους» προσθέτει η Φρίμαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ