Ανατριχίλα: Καρέ-καρέ η επίθεση του Χρυσαυγίτικου τάγματος ασφαλείας στο Κερατσίνι με πέτρες και τούβλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανατριχίλα: Καρέ-καρέ η επίθεση του Χρυσαυγίτικου τάγματος ασφαλείας στο Κερατσίνι με πέτρες και τούβλα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο της επανεμφάνισης των Χρυσαυγίτικων ταγμάτων ασφαλείας το Σάββατο στο Κερατσίνι.

Τα περίπου 100 μαυροφορεμένα μέλη του ακροδεξιού μορφώματος φορώντας κράνη και με στρατιωτικό βηματισμό παρήλασαν στο κέντρο του Κερατσινίου προκαλώντας επεισόδια και μη διστάζοντας να κατεβάσουν ακόμη και πανό που είχε αναρτηθεί στη μνήμη του Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε από το μέλος της Χρυσής Αυγής Γιώργο Ρουπακιά.

Οι προκλητικοί -όπως πάντα- Χρυσαυγίτες κατευθύνθηκαν στο στέκι «Ρεσάλτο» του αντιεξουσιαστικού χώρου και αδιαφορώντας για τις κραυγές των κατοίκων που τους αποκαλούσαν «δολοφόνους», άρχισαν να πετούν πέτρες και τούβλα τα οποία προκάλεσαν ζημιές σε διπλανά σπίτια, Ι.Χ. αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μάλιστα, πέτρες έπεσαν και σε παιδικό δωμάτιο διπλανού στιτιού.

Εδώ και λίγη ώρα το γύρο του Διαδικτύου κάνει το βίντεο στο οποίο φαίνονται οι χθεσινές επιθέσεις των Χρυσαυγιτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επίθεση Χρυσή Αυγή Χρυσαυγίτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ