Αυτός είναι ο πιτσιρικάς που ανάγκασε τον Μπιλ Γκέιτς σε ταπεινωτική ήττα [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο πιτσιρικάς που ανάγκασε τον Μπιλ Γκέιτς σε ταπεινωτική ήττα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στις ιδέες και στο επιχειρηματικό του δαιμόνιο να υποκλίνεται όλη η υφήλιος, αυτό όμως δεν τον κάνει άτρωτο. Ο πολύς Μπιλ Γκέιτς την... έπαθε πολύ άσχημα, καθώς αποπειράθηκε να ανταγωνιστεί στο σκάκι έναν 23χρονο Νορρβηγό μάστερ και έχασε με κάτω τα χέρια.

Η παρτίδα που έγινε για τις ανάγκες ενός τηλεοπτικού σόου στην σκανδιναβική τηλεόραση, με καλεσμένο τον ισχυρό άντρα της Microsoft, έληξε μέσα σε ένα λεπτό. Πάντως ο Αμερικανός μεγιστάνας δεν έχασε το χιούμορ του, ούτε έδειξε να πειράζεται από την πανωλεθρία του. Αντιθέτως παραδέχθηκε τον 23χρονο σκακιστή, Μάγκνους Κάρλσεν που θεωρείται ο... Τζάστιν Μπίμπερ της σκιακιέρας.

Οι κινήσεις που χρειάστηκε ο πιτσιρικάς ήταν μόλις εννέα και εν συνεχεία ήρθε η σφοδρή ήττα. Ισως γι' αυτό ο Γκέιτς είπε πως μετά από αυτή την παρτίδα νιώθει διανοητικά ανεπαρκής. Πάντως, λεφτά δεν έχασε.

Δείτε το βίντεο της ήττας του Γκέιτς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Microsoft Bill Gates σκακιστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ