Προβλήματα στην Αττική από την κακοκαιρία -Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στη Μεσογείων, τοίχος καταπλάκωσε αυτοκίνητα στην Καισαριανή - iefimerida.gr

Προβλήματα στην Αττική από την κακοκαιρία -Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στη Μεσογείων, τοίχος καταπλάκωσε αυτοκίνητα στην Καισαριανή

Προβλήματα στην Αττική εξαιτίας της καταιγίδας και των ισχυρών ανέμων -Εγκλωβίστ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η καταιγίδα που έπληξε την Αττική από το βράδυ της Παρασκευής προκάλεσε προβλήματα σε πολλές περιοχές. Η Πυροσβεστικής δέχθηκε περίπου 150 κλήσεις για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα κτίρια, αλλά και για πτώσεις δέντρων.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι πως αρκετοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν στη λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος του Χολαργού, καθώς πλημμύρισε το οδόστρωμα. Παράλληλα, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων σημειώθηκαν μικρές διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές.

Μάλιστα στην Καισαριανή κατέρρευσε ένας μαντρότοιχος, με αποτέλεσμα να καταπλακώσει επτά αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες καταστρέφοντάς τα ολοσχερώς. Από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός.

Το σκηνικό του καιρού έγινε χειμωνιάτικο από το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς σημειώθηκαν και χιονοπτώσεις. Στο νομό Πέλλας χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες τα οχήματα που κινούνται στον δρόμο από την Αρνισσα προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν (12ο-25ο χιλιόμετρο).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ