Ο Ναδάλ σάρωσε τον Φέντερερ παρά τα πληγιασμένα δάχτυλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ναδάλ σάρωσε τον Φέντερερ παρά τα πληγιασμένα δάχτυλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έπειτα από αγώνα που κράτησε 2,5 ώρες, ο Ισπανός Ραφαέλ Ναδάλ νίκησε τον Ελβετό Ρότζερ Φέντερερ με 3-0 σετ (7-6, 6-3, 6-3) και πέρασε στον τελικό του Αυστραλιανού Open.

Στον τελικό τον περιμένει ο έτερος Ελβετός Στάνισλας Βαβρίνκα, Νο7 στη διεθνή κατάταξη. Σημειωτέον, ο Ναδάλ δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον Βαβρίνκα, καθώς μετράει 12 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Το πρώτο σετ ήταν πραγματικά συγκλονιστικό με τους δύο εκ των κορυφαίων αθλητών στην ιστορία του αθλήματος, να πηγαίνουν χέρι χέρι ως το τάι μπρέικ, το οποίο τελικά κατέκτησε ο Ναδάλ.

Στο 2ο σετ ο Φέντερερ πραγματοποίησε αρκετά λάθη στα χτυπήματα με το backhand, γεγονός που δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο ο Ναδάλ, που με δυο μπρέικ στο σερβίς του Ελβετού, έφτασε εύκολα στο 6-3.

Το 3ο σετ ξεκίνησε με τον Ναδάλ να κάνει μπρέικ στο 3ο γκέιμ στο σερβίς του Φέντερερ, ο οποίος πήρε το αίμα του πίσω και έκανε το 2-1, 2-3 επίσης με μπρέικ και υπερασπιζόμενος στη συνέχεια το δικό του σερβίς.

Από χθες, οι εικόνες με τη φουσκάλα στο χέρι του Ναδάλ κάνουν το γύρο του κόσμου, αφού ο πρωταθλητής διέκοψε τον αγώνα και υπέφερε επί ώρες.

Ο Ναδάλ σάρωσε τον Φέντερερ παρά τα πληγιασμένα δάχτυλα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Ναδάλ σάρωσε τον Φέντερερ παρά τα πληγιασμένα δάχτυλα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Ναδάλ σάρωσε τον Φέντερερ παρά τα πληγιασμένα δάχτυλα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ