Die Welt: Αν η Μέρκελ είχε εραστή, θα ήταν αυτός ο ηθοποιός [εικόνες] - iefimerida.gr

Die Welt: Αν η Μέρκελ είχε εραστή, θα ήταν αυτός ο ηθοποιός [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιο απτό στον κάθε Γερμανό πολίτη θέλησε να κάνει η Die Welt, το σκάνδαλο που «έσκασε» στη Γαλλία με την αποκάλυψη της κρυφής ερωτικής σχέσης του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ. Περιέγραψε την ίδια ιστορία, αλλά με πρωταγωνιστές γνωστούς Γερμανούς. Με απλά λόγια: περιγράφει ποιος θα ήταν ο εραστής της Μέρκελ, αν είχε κρυφή σχέση.

Η Die Welt, λοιπόν, έγραψε ένα χιομοριστικό άρθρο με το οποίο καλεί τους Γερμανούς και την διεθνή κοινότητα να αναλογιστούν τι θα γινόταν αν η Ανγκελα Μέρκελ είχε «κρυφή αγάπη» και νυχτοπερπατούσε απατώντας τον σύζυγός της. Για τις ανάγκες του ευφάνταστου σεναρίου της... χαρίζει έναν φλογερό εραστή, τον διάσημο Γερμανό ηθοποιό, Γκετς Γκέοργκ.

«Σκεφτείτε να έβγαινε κάποιες φορές την εβδομάδα από την καγκελαρία καβάλα σε μια βέσπα για να βρει τον εραστή της σε ένα διαμέρισμα που ανήκει στον (αμφιλεγόμενο ράπερ) Μπουσίντο. Φανταστείτε ακόμη τους δύο εραστές να τρώνε για πρωινό ψωμάκια με σουσάμι (το αντίστοιχο των γαλλικών κρουασάν), τα οποία τους φέρνει ο σωματοφύλακας της καγκελαρίου. Τι θα συνέβαινε εάν ο «κύριος Μέρκελ» ανακάλυπτε την αλήθεια από τις αποκαλύψεις του περιοδικού «Σούπερ Ιλου» (το γερμανικό «Κλόουζερ»); Θα νοσηλευόταν κι αυτός σε ένα νοσοκομείο του Βερολίνου; Και η Ανγκελα Μέρκελ, πώς θα αντιδρούσε εάν έπρεπε εκείνες τις ημέρες να αντιμετωπίσει εκατοντάδες δημοσιογράφους γεμάτους περιέργεια για τον νέο της εραστή; Ο καθένας μπορεί να κάνει την υπόθεση που θέλει.

Die Welt: Αν η Μέρκελ είχε εραστή, θα ήταν αυτός ο ηθοποιός [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Die Welt: Αν η Μέρκελ είχε εραστή, θα ήταν αυτός ο ηθοποιός [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Die Welt: Αν η Μέρκελ είχε εραστή, θα ήταν αυτός ο ηθοποιός [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Die Welt: Αν η Μέρκελ είχε εραστή, θα ήταν αυτός ο ηθοποιός [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Die Welt: Αν η Μέρκελ είχε εραστή, θα ήταν αυτός ο ηθοποιός [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Die Welt: Αν η Μέρκελ είχε εραστή, θα ήταν αυτός ο ηθοποιός [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ