Terranova: Η ελληνική εφαρμογή αναζήτησης ανθρώπων, ανάμεσα στις φιναλίστ του φεστιβάλ στο Τέξας - iefimerida.gr

Terranova: Η ελληνική εφαρμογή αναζήτησης ανθρώπων, ανάμεσα στις φιναλίστ του φεστιβάλ στο Τέξας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι το Τέξας πρόκειται να ταξιδέψει μια πρωτοποριακή ιδέα ενός Έλληνα επιστήμονα πληροφορικής, που επελέγη ανάμεσα σε περισσότερες από 500 άλλες καινοτόμες ιδέες, για να παρουσιαστεί ως φιναλίστ στο παγκοσμίου φήμης διαδραστικό φεστιβάλ SXSW (South by South West).

Η Terranova, είναι μια μηχανή αναζήτησης που συνδέει ανθρώπους, τόπους, εκδηλώσεις και δραστηριότητες και η ιδέα ανήκει στον Γιώργο Στόικο που θα την παρουσιάσει εκεί όπου πρωτοπαρουσιάστηκαν το Twitter και το Foursquare, μεταξύ 7 και 11 Μαρτίου 2014.

Σύμφωνα με το fortunegreece, η Terranova, είναι ένας έξυπνος προσωπικός βοηθός για συσκευές iOS (Apple iPhone και iPad) και Android και σύντομα για το διαδίκτυο, που φιλοδοξεί να γίνει «one-stop-shop» για κάθε δραστηριότητα. Ήδη, οι επόμενες εκδόσεις της στοχεύουν στη νέα γενιά προϊόντων τεχνολογίας που φοριούνται (wearable computing), όπως τα γυαλιά της Google και το έξυπνο ρολόι της Samsung Galaxy.

Ως παραδείγματα αναφέρονται: πες ή γράψε στην Terranova τι θέλεις να κάνεις -για παράδειγμα, «βρες μου δραστηριότητες με ζωντανή μουσική», «εντόπισε VIP clubs», «αγόρασε εισιτήρια μπάσκετ», «βρες μου ταξί», «βρες μου προσωπικό γυμναστή» και η εφαρμογή θα σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους, μέρη και δραστηριότητες γύρω σου, σχετικές με την αναζήτησή σου.

Επίσης, σημειώνεται ότι η οριζόντια πλατφόρμα της Terranova δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους για ποικίλες δραστηριότητες, στους τομείς της κοινωνικής δικτύωσης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης, αθλητισμού, υγείας και ομορφιάς, εστίασης, εμπορίου, ταξιδιών και μετακινήσεων κ.ά.

Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη πιλοτικά στην Ελλάδα στο App Store (Terranova!) της Apple και στο Google Play (AppTerranova) και οδηγίες για τη χρήση της υπάρχουν στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.appterranova.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ