Το μεγαλείο της φιλίας: 5χρονος ξύρισε το κεφάλι του για να σταθεί στον καρκινοπαθή φίλο του [εικόνες] - iefimerida.gr

Το μεγαλείο της φιλίας: 5χρονος ξύρισε το κεφάλι του για να σταθεί στον καρκινοπαθή φίλο του [εικόνες]

Το μεγαλείο της φιλίας: 5χρονος ξύρισε το κεφάλι του για να σταθεί στον καρκινοπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μόλις 5 ετών και έχουν καταφέρει με τις πράξεις τους να προκαλέσουν ρίγη συγκίνησης παγκοσμίως. Ο λόγος για δύο πιστούς φίλους τον Zac Gossage και τον Vincent Butterfield. Ο Zac παλεύει με τη λευχαιμία και ο Vincent στέκεται με κάθε τρόπο δίπλα στον καλύτερό του φίλο. Απόδειξη; Ξύρισε το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί στο Zac.Ο εφιάλτης του Zac ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο όταν οι γιατροί διέγνωσαν λεμφοβλαστική λευχαιμία. Οταν ο 5χρονος έχασε τα μαλλιά του εξαιτίας της χημειοθεραπείας, ο φίλος του Vincent αποφάσισε να ξυρίσει εντελώς το κεφάλι του για να δείξει στο φίλο του πόσο συμπάσχει.

Και παρ' ότι ο Zac συνεχίζει τις θεραπείες, εξακολουθεί να πηγαίνει ανελλιπώς στο σχολείο του στο Μισούρι. Και το βασικό του κίνητρο για αυτό είναι γιατί εκεί βλέπει τον Vincent.

Όταν ο Vincent ρωτήθηκε από το KSDK γιατί αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του απάντησε: «Για να νιώθει ο Zac ότι δεν είναι ο μόνος χωρίς μαλλιά στο σχολείο».

Ωστόσο, η έμπρακτη ένδειξη αγάπης του δεν σταμάτησε εκεί. Οπως αναφέρει η New York Daily News ο 5χρονος έφτιαξε 20 κασκόλ και τα πούλησε και μάζεψε 200 δολάρια για το Zac, επειδή έμαθε πόσο ακριβές είναι οι χημειοθεραπείες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρκίνος φίλοι κούρεμα Zac Gossage
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ