Οι δάσκαλοι στην Αρτα απεργούν για να στηρίξουν τον 50χρονο που έβαλε τους μαθητές του να δείρουν 8χρονο - iefimerida.gr

Οι δάσκαλοι στην Αρτα απεργούν για να στηρίξουν τον 50χρονο που έβαλε τους μαθητές του να δείρουν 8χρονο

Οι δάσκαλοι στην Αρτα απεργούν για να στηρίξουν τον 50χρονο που έβαλε τους μαθητ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στάση εργασίας για 3 ώρες αποφάσισε να κάνει το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων – Νηπιαγωγών της Αρτας για να συμπαρασταθεί στον 50χρονο συνάδελφό τους που έβαλε τους μαθητές του να χαστουκίσουν 8χρονο συμμαθητή τους για να τον συνετίσουν.

Ο δάσκαλος θα δικαστεί στις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη και το ΔΣ συνεδρίασε εκτάκτως για την μεγάλη δημοσιότητα που πήρε το θέμα και αποφάσισε στάση εργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τη στήριξη του συναδέλφου, που κατά την 27χρονη διδακτική του υπηρεσία δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα ανάρμοστης συμπεριφοράς κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του», καθώς και τη «διευκολυντική στάση εργασίας, για συμπαράσταση στο συνάδελφο την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 τις τρεις τελευταίες διδακτικές ώρες».

Η ανακοίνωση καταλήγει με κάλεσμα προς όλους τους δασκάλους-νηπιαγωγούς να συμπαρασταθούν στο συνάδελφό τους με την παρουσία τους κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Άρτας Σωτήρης Γούσιας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την απόφαση του ΔΣ και για το θέμα που αναστάτωσε την τοπική κοινωνία, εξέφρασε αμφιβολίες για τα όσα καταγγέλθηκαν στην αστυνομία, ενώ, όπως υποστήριξε, τον 50χρονο συνάδελφό του, όλοι γνωρίζουν πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ