Face Metrics Pro: Η εκπληκτική ελληνική εφαρμογή για iPhone-iPad που κάνει θραύση -Βοηθά να βρεις το ιδανικό κούρεμα - iefimerida.gr

Face Metrics Pro: Η εκπληκτική ελληνική εφαρμογή για iPhone-iPad που κάνει θραύση -Βοηθά να βρεις το ιδανικό κούρεμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απειρες επισκέψεις στα κομμωτήρια με σκοπό την ανεύρεση του κουρέματος που θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας. Λίγο οι εμμονές μας, λίγο η μόδα την οποία θέλουμε να ακολουθήσουμε συνήθως δεν πετυχαίνουμε ποτέ το ακριβές κούρεμα και την ακριβή απόχρωση που θα αναδείξει το πρόσωπό μας. Μια ηλεκτρονική εφαρμογή, διαθέσιμη για iPhone και iPad υπόσχεται αναλύει με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά μας και προτείνει το ιδανικό κούρεμα, χτένισμα και χρώμα το οποίο θα μας κάνει θεές

Πρόκειται για την εφαρμογή Face Metrics Pro που ουσιαστικά είναι η πρώτη εφαρμογή ανάλυσης προσωπολογίας παγκοσμίως, μια έμπνευση του Θοδωρή Οικονομάκη η οποία έχει ήδη καταφέρει να ταξιδέψει σε 123 χώρες, να διατίθεται σε πέντε γλώσσες και να συγκαταλέγεται στο Τop 100 σε 112 χώρες.

Η εφαρμογή απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες και ουσιαστικά κάνει μια ανάλυση προσωπολογίας για τον καθένα ξεχωριστά. Βοηθά στον εντοπισμό των πιο ωραίων χαρακτηριστικών του προσώπου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα αναδείξουμε, αλλά και των ατελειών, για να μπορέσουμε να τις κρύψουμε.

Έτσι, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το πρόσωπό σας, ώστε να διορθώσετε πράγματα στο στιλ, το κούρεμά σας, το μακιγιάζ ή τα γυαλιά που επιλέγετε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κούρεμα εφαρμογή χτένισμα Face Metrics Pro
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ