Πού γίνονται τα πιο ξέφρενα πάρτι σε όλο τον κόσμο που πρέπει οπωσδήποτε έστω και μια φορά να επισκεφτείτε [εικόνες] - iefimerida.gr

Πού γίνονται τα πιο ξέφρενα πάρτι σε όλο τον κόσμο που πρέπει οπωσδήποτε έστω και μια φορά να επισκεφτείτε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι όταν προγραμματίζουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό, σημειώνουν μουσεία , εστιατόρια και αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφτούν. Ωστόσο υπάρχουν και οι πιο νυχτερινοί τύποι που ενδιαφέρονται να δουν την άλλη πλευρά της πόλης, αυτήν που διασκεδάζει μέχρι πρωίας στα διάφορα μαγαζιά.

Το Business Insider επέλεξε τους πιο must προορισμούς, με τα πιο ξέφρενα πάρτι που πρέπει οπωσδήποτε για μια φορά να επισκεφτείτε.

Austin, Tέξας, ΗΠΑ

Πού γίνονται τα πιο ξέφρενα πάρτι σε όλο τον κόσμο που πρέπει οπωσδήποτε έστω και μια φορά να επισκεφτείτε [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Είναι γνωστό για το νεαρό πληθυσμό του και το ανεπίσημο σλόγκαν «Κρατήστε το Austin περίεργο». Εκεί θα βρεις τους πάντες, από φοιτητές κολεγίων, μέχρι μουσικούς και επιχειρηματίες.

Για εκείνους που θέλουν να διασκεδάσουν σε αυτή την πόλη του Τέξας, πρέπει να ξεκινήσουν από τα ανατολικά της Sixth Street και να φτάσουν μέχρι τη δυτική πίνοντας -αν αντέξουν.

Βαρκελώνη, Ισπανία

Πού γίνονται τα πιο ξέφρενα πάρτι σε όλο τον κόσμο που πρέπει οπωσδήποτε έστω και μια φορά να επισκεφτείτε [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Γεμάτη με πανέμορφες παραλίες και νυχτερινή ζωή, η Βαρκελώνη διαθέτει ακόμη και ένα μπαρ που φτιάχνει εκατοντάδες διαφορετικά σφηνάκια με μόλις 2 ευρώ.

Οσοι θέλουν να συνδυάσουν τα ξέφρενα πάρτι με την ομορφιά της μεσογείου και λίγο μαύρισμα δεν έχουν παρά να να επισκεφτούν τη Βαρκελώνη.

Βερολίνο, Γερμανία

Πού γίνονται τα πιο ξέφρενα πάρτι σε όλο τον κόσμο που πρέπει οπωσδήποτε έστω και μια φορά να επισκεφτείτε [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Ο καθένας έχει τη δική του πρόταση για το που να πάει στο Βερολίνο και όποια και να είναι αυτή, είναι σίγουρα η σωστή. Εδώ τα κλαμπ δεν κλείνουν ποτέ, ανεξάρτητα με το πόσο νωρίς θα φτάσετε στην πόλη.

Μπορεί να είναι 8 το πρωί και από κάπου να ακούγεται ένα ρεμίξ του τραγουδιού από το Ferris Bueller. Αυτό είναι το Βερολίνο.

Black Rock City, Νεβάδα, ΗΠΑ

Πού γίνονται τα πιο ξέφρενα πάρτι σε όλο τον κόσμο που πρέπει οπωσδήποτε έστω και μια φορά να επισκεφτείτε [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Ολοι ξέρουν για την τρέλα του Burning Man in Black Rock City, στη Νεβάδα όπου το σκηνικό συνθέτουν τα κοστούμια, οι σκηνές και η ξέφρενη διασκέδαση.

Εδώ μπορείτε να βρείτε κάποιον να πέφτει με αλεξίπτωτο ολόγυμνος τραγουδώντας το Star Spangled Banner και μετά να συνεχίσει το πάρτι ανάμεσα στους 50.000 ανθρώπους που θα βρίσκονται γύρω.

Βουκουρέστι, Ρουμανία

Πού γίνονται τα πιο ξέφρενα πάρτι σε όλο τον κόσμο που πρέπει οπωσδήποτε έστω και μια φορά να επισκεφτείτε [εικόνες]  | iefimerida.gr 4

Στο Βουκουρέστι φτάνει κανείς εύκολα από όλα τα μέρη της Ευρώπης και δεν υπάρχει περίπτωση να μη μαγευτεί από την εκπληκτική αρχιτεκτονική και τα μουσεία. Κάποτε άλλωστε ήταν γνωστό ως το «Μικρό Παρίσι».

Τι dark υπάρχει εδώ; Η παλιά γειτονιά Lipscani, όπου ήταν το κέντρο εμπορίου στο Μεσαίωνα, φιλοξενεί όλη την πανκ της Ρουμανίας που διασκεδάζει σε εκστατικούς ρυθμούς μέχρι το πρωί.

Τσισινάου, Μολδαβία

Πού γίνονται τα πιο ξέφρενα πάρτι σε όλο τον κόσμο που πρέπει οπωσδήποτε έστω και μια φορά να επισκεφτείτε [εικόνες]  | iefimerida.gr 5

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η Μολδαβία είναι το πιο μεθυσμένο έθνος στη γη, αφού οι κάτοικοι καταναλώνουν κατά μέσο όρο 18,2 λίτρα αλκοόλ ανά άτομο ετήσια.

Αν λοιπόν τύχει να βρεθείτε μεταξύ Βουκουρεστίου και Οδησσού, κάντε μια στάση στην Τσισινάου για να δοκιμάσετε λίγο αυθεντικό ποτό Μολδαβίας.

Ιμπιζα, Ισπανία

Πού γίνονται τα πιο ξέφρενα πάρτι σε όλο τον κόσμο που πρέπει οπωσδήποτε έστω και μια φορά να επισκεφτείτε [εικόνες]  | iefimerida.gr 6

Η Μεσογειακή πόλη είναι γνωστή για την τρανταχτή νυχτερινή ζωή της από τη νότια ακτή και το Sant Antoni μέχρι τη δυτική πλευρά της πόλης..

Στη δεκαετία του 1950, οι καρτ ποστάλ απεικόνιζαν τους χίπις στην Ιμπιζα κανοντάς την το νούμερο ένα προορισμό των διάσημων και των πλουσίων. Πλέον στεγάζει κάθε είδος μουσικής αποτελώντας αναμφισβήτητα έναν από τους πιο must προορισμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ