Τα ζώδια της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς και η σημερινή μέρα δείχνει μια ιδιαίτερα έντονη κοινωνική ζωή. Εσείς που είστε γεννημένοι 21-23 Μαρτίου θα έχετε συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές είτε σε φιλικό είτε και σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις, οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές, ενώ μπορεί να σας βοηθήσουν πρόσωπα κύρους. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 10 Απριλίου, η επικοινωνία σας ευνοείται ιδιαίτερα, ενώ αν είστε γεννημένοι 3-5 Απριλίου, θα πρέπει να αποφύγετε υπερβολές. Σήμερα είναι μια καλή μέρα αλλά δύο ανάδρομοι πλανήτες δημιουργούν είτε κάποιες καθυστερήσεις και μπερδέματα είτε ακόμα και καταστάσεις οι οποίες θα αλλάξουν στο μέλλον. Προσέχετε οτιδήποτε αφορά συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 10 Απριλίου προσέχετε, γιατί ο Άρης απέναντί σας προκαλεί κρυολογήματα, μικροατυχήματα και εντάσεις, παρά το γεγονός ότι σήμερα θα μπορούσατε να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Θέματα που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας ή την οικογένειά σας μπορεί να μην φτάνουν σε ένα οριστικό τέλος, ουσιαστικά όμως θα πραγματοποιηθούν αργότερα.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους αυτή είναι μια πολύ δυναμική εποχή, θα έλεγα. Μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα τόσο στον χώρο της εργασίας σας όσο και στον τομέα της κοινωνικής σας ζωής. Συζητήσεις που μπορεί να γίνουν τώρα θα αποδώσουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι 3-5 Μαΐου και πολύ περισσότερο αν είστε γεννημένοι γύρω στις 10. Μια συζήτηση που μπορεί να κάνετε τώρα θα μπορούσε να βελτιώσει την επαγγελματική σας ζωή. Αποδεχτείτε προσκλήσεις, οι οποίες θα είναι σημαντικές και θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους χρήσιμους για την ζωή σας. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5-6 Μαΐου, η ανάδρομη Αφροδίτη καθυστερεί ορισμένα θέματα που έχουν σχέση με νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις ή ακόμα και με ταξίδια. Δυνατοί φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν, ενώ για ένα οικονομικό θέμα, το οποίο δεν τελειώνει τώρα, μπορείτε να κάνετε τις ανάλογες κινήσεις, ώστε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην παραμελείτε την υγεία σας.

Δίδυμοι

Εξαιρετική είναι η σημερινή μέρα για σας τους Διδύμους. Μπορεί να προγραμματίσετε ταξίδια και να κάνετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας (21-23 Μαΐου), μπορείτε να συζητήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για τα μελλοντικά σας σχέδια, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι έχετε κάνει καλές επιλογές, γιατί ο Ποσειδώνας μπορεί να δημιουργεί απρόσμενα γεγονότα, τα οποία ενδεχομένως να αλλάξουν στην πορεία. Ένα οικονομικό σας θέμα μπορεί να καθυστερεί, όμως θα μπορούσατε να έρθετε πιο κοντά με συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα και να συζητήσετε μαζί τους για τα σχέδιά σας. Αν και τις οριστικές πορείες των σχεδίων σας θα τις δείτε να εξελίσσονται μετά τις 6 Μαρτίου, τώρα μπορείτε να καταβάλετε τις προσπάθειες που αντιστοιχούν στα θέματα αυτά. Σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον συναισθηματικό ή οικονομικό τομέα σας δείχνετε μια υπερβολή. Μετά το τέλος Ιανουαρίου, που η Αφροδίτη θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία της, προσπαθήστε να βρείτε το σημείο από το οποίο θα ξεκινήσετε και το οποίο θα σας δώσει μια οριστική λύση. Σήμερα θα ασχοληθείτε με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Είναι μια θαυμάσια μέρα για να συζητήσετε μαζί τους, αρκεί να μην είστε πιεστικοί μαζί τους, είτε με τα παιδιά είτε με τον ερωτικό σας σύντροφο. Τα δημιουργικά σας σχέδια μπορούν να σας οδηγήσουν σε επιτυχία.

Καρκίνος

Για σας τους γλυκούς Καρκίνους τα πράγματα είναι λίγο πιεστικά αυτόν τον καιρό. Αν βέβαια είστε γεννημένοι τις δύο τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, δηλαδή 21-24 Ιουνίου, τα πράγματα είναι εξαιρετικά για σας. Μπορείτε να υπολογίζετε σε καινούργια δεδομένα, τα οποία θα σας φέρουν πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ανοίξουν δρόμους για ταξίδια ή θα βάλουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Εάν είστε όμως γεννημένοι 5-6 Ιουλίου, είστε σε μια φάση υπερβολής, είτε οικονομικής είτε συναισθηματικής, η οποία σας ζημιώνει. Η ανάδρομη Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας σας κάνει να αναθεωρείτε τις σκέψεις σας για κάποιες σχέσεις ή κάποιες συνεργασίες. Βεβαίως, καλό είναι να μην πάρετε αποφάσεις τώρα, όσο η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και εσείς δεν είστε και στα καλύτερα σας για να πάρετε αποφάσεις. Περιμένετε, τουλάχιστον, ως το τέλος Ιανουαρίου, που η Αφροδίτη θα επανέλθει σε ορθή φορά, ή και ως τις 6 Μαρτίου, που ολοκληρώνει και ο Δίας την ανάδρομη πορεία του. Ενώ δηλαδή τα πράγματα είναι καλά για σας, μπορεί να δημιουργούνται κάποιες καθυστερήσεις, παρανοήσεις και παρεξηγήσει,ς οι οποίες σας φορτίζουν. Ο Άρης θα εξακολουθήσει για καιρό να επηρεάζει την επαγγελματική σας ζωή, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Ιουλίου. Να ξέρετε ότι αυτόν τον καιρό είστε αρκετά φορτισμένοι με κάποιες οικογενειακές καταστάσεις ή με θέματα ακίνητης περιουσίας. Δεν έχετε πάντα δίκιο αυτόν τον καιρό, είναι μια περίοδος κατά την οποία η φόρτιση που σας δημιουργεί ο Άρης μπορεί να σας κάνει ακόμη και άδικους. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Θέματα ακίνητης περιουσίας θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά. Σήμερα είναι μια καλή μέρα όμως, για να προωθήσετε ένα οικονομικό θέμα που μπορεί να έχει άμεση σχέση με την οικογένεια, ενώ θα μπορούσατε να βρείτε λύσεις πάνω σε θέματα ακίνητης περιουσίας ή οικογένειας αν έχουν σχέση με τα οικονομικά σας.

Λέων

Για σας τους Λέοντες είναι μέρες ιδιαίτερης δημιουργίας με ατελείωτες μετακινήσεις και συζητήσεις που πρέπει να προσέχετε. Όμως σήμερα είναι μια καλή μέρα, για να κάνετε μια συζήτηση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι μετά τις 10 Αυγούστου. Μυστικές επαφές ή συμφωνίες δεν ευνοούνται, ιδιαίτερα αν έχουν σχέση με τα συναισθηματικά σας όπως επίσης και με τη δουλειά σας. Θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τυχόν συμβόλαια και συμφωνίες, αφού και δύο πλανήτες είναι ανάδρομοι. Μπορεί από το τέλος του μήνα να βρείτε καλύτερες λύσεις, οπότε, αν μπορείτε, καλό είναι να αναβάλετε τις υπογραφές συμβολαίων ή τη σύναψη συμφωνιών γενικότερα. Έχετε μια δόση υπερβολής αυτή την περίοδο. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας. Επίσης, μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Θέματα τα οποία έχουν άμεση σχέση με φίλους θα μπορούσατε να τα συζητήσετε σήμερα. Δυνατοί φίλοι θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν και να προωθήσουν τα σχέδια σας.

Παρθένος

Για σας τις Παρθένους είναι εξαιρετικά σημαντικές αυτές οι μέρες, καθώς με μια κίνηση θα μπορούσατε να προωθήσετε ένα θέμα που έχει σχέση με τα εργασιακά και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ακόμη θα μπορούσαν με μια κίνηση να προωθηθούν και τα οικονομικά σας, τα οποία αυτόν τον καιρό σας φορτίζουν. Μπορεί να έχετε πολλά έξοδα να κάνετε και το γεγονός αυτό σας δημιουργεί κάποια ένταση. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τα παιδιά και την συναισθηματική σας ζωή δεν έχει πάρει ακόμα μια οριστική μορφή. Μετά το τέλος Ιανουαρίου θα πάρετε οριστικές αποφάσεις για παρόμοια θέματα. Προς το παρόν, πάντως, ευνοείστε εσείς που είστε γεννημένοι 5-7 Σεπτεμβρίου, χωρίς βεβαίως να υπολογίζετε ότι αυτή είναι και η τελική απόφαση που θα πάρετε, είτε αφορά την συναισθηματική ή την κοινωνική σας ζωή είτε τους φίλους σας. Καλό είναι να μην εμπλέξετε φίλους με τα συναισθηματικά σας, ενώ μπορείτε να υπολογίζετε σε δυνατά πρόσωπα, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς είναι μια εξαιρετική ημέρα, για να πλησιάσετε τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Μπορεί ο Άρης, που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, να δημιουργεί ένα σωρό εντάσεις, όμως σήμερα θα μπορούσατε να κάνετε συζητήσεις και να βρείτε σημαντικές λύσεις, για την συναισθηματική σας ζωή ή γενικότερα για τα παιδιά. Αν είστε γεννημένοι τις 25-27 Οκτωβρίου, η σημερινή είναι μια ιδιαίτερα καλή μέρα για την κοινωνική σας ζωή και γενικά για την πορεία της ζωής σας. Σε οτιδήποτε έχει σχέση με την εργασία σας μπορείτε τώρα να βρείτε λύσεις, αν και θα υπάρχουν κάποιες σημαντικές αλλαγές. Μην κάνετε υπερβολές. Αν είστε γεννημένοι 5-7 Οκτωβρίου, τα βλέπετε υπεραισιόδοξα τα πράγματα. Θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις μετά το τέλος Ιανουαρίου, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Πάντως γενικότερα είναι μια δημιουργική μέρα για σας, φροντίστε να την αξιοποιήσετε.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς είναι κατάλληλη μέρα, για να ρυθμίσετε ένα θέμα της οικογένειάς σας. Εάν έχετε παιδιά ή ασχολείστε με ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σας, θα μπορούσατε να βρείτε λύσεις. Δείξτε προσοχή στο παρασκήνιο που εξακολουθεί να κινείται. Θέματα που έχουν σχέση με την προσωπική σας ζωή φαίνεται ότι σας ικανοποιούν μεν, αλλά δεν επιλύονται οριστικά. Ειδικά αν είστε γεννημένοι 5-7 Νοεμβρίου, θα έχετε συναντήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ή θα σας απασχολήσει ένα νομικό, διαδικαστικό θέμα, το οποίο όμως ουσιαστικά είναι μπερδεμένο ακόμα. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες πρώτες μέρες του ζωδίου σας, διανύετε ίσως μια θαυμάσια περίοδο, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει, ώστε να πλησιάσετε ένα στόχο σας που αφορά είτε σε μια δουλειά είτε τη συναισθηματική σας ζωή. Στο χώρο της δουλειάς θα υπάρξουν αλλαγές, ενώ θα πρέπει επίσης να προσέχετε και θέματα που έχουν σχέση με την υγεία σας. Ασχοληθείτε με πρόσωπα τα οποία χρειάζονται τη βοήθεια σας, αν είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ο Κρόνος κινείται στις μοίρες της δικής σας ημερομηνίας γέννησης και σας σας καλεί όχι μόνο να είστε σοβαροί στις αποφάσεις σας αλλά και να αναλάβετε ευθύνες, οι οποίες είναι σημαντικές και μπορεί να αφορούν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Τοξότης

Σήμερα για σας τους Τοξότες η κοινωνική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Θα δείτε φίλους, οι οποίοι είναι σημαντικοί για σας, ή συγγενείς και θα κάνετε μετακινήσεις. Είναι μια πολύ καλή μέρα, για να προωθήσετε σχέδια που θα συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι 10-12 Δεκεμβρίου. Έτσι, επιλύονται και επαγγελματικά θέματα αλλά και προσωπικά. Αν είστε γεννημένοι τις δύο τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, ευνοούνται οι συναντήσεις και οι συζητήσεις για ταξίδια ή για επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Αν είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου, το απρόβλεπτο καραδοκεί. Στα οικονομικά θέματα είτε αυτά είναι τα τρέχοντα είτε θέματα που έχουν σχέση με άλλους (εφορία, δάνεια, ασφάλειες, χρήματα συντρόφου), θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς οι δύο ανάδρομοι πλανήτες, η Αφροδίτη και ο Δίας, δημιουργούν ένα μπέρδεμα ακόμα, ενώ αργότερα θα πρέπει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα, για να προωθήσετε ένα οικονομικό θέμα σας. Στον τομέα των επαγγελματικών σας θα δώσετε μεγάλους αγώνες. Δείξτε προσοχή, αν είστε γεννημένοι μετά τις 13-14 Ιανουαρίου, γιατί υπάρχει ένταση στον επαγγελματικό σας χώρο. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα ή μικροατυχήματα και αποφύγετε να κάνετε συναισθηματικές υπερβολές, αν είστε γεννημένοι 3-5 Ιανουαρίου. Δύο ανάδρομοι πλανήτες, η Αφροδίτη και ο Δίας, σας οδηγούν σε πολύ όμορφες λύσεις, οι οποίες όμως δεν έχουν πάρει μια οριστική μορφή ακόμα και αυτό μπορεί να σας εκθέσει. Ένα οικονομικό σας θέμα ευνοείται.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα για σας τους Υδροχόους. Μπορείτε να κάνετε συζητήσεις, επαφές, ταξίδια. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα για σας που είστε γεννημένοι 5-10 Φεβρουαρίου. Επαφές, ταξίδια αλλά και οτιδήποτε έχει σχέση με έγγραφα, με χαρτιά, με πνευματικές εργασίες ευνοείται. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες πρώτες μέρες του ζωδίου σας, περιμένετε ευχάριστες αλλαγές, οι οποίες θα είναι σημαντικές. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα έχετε πλήρη ταύτιση. Ωστόσο μια προσοχή χρειάζεται να δείξετε στο χώρο της δουλειάς σας, ενώ οι μυστικές επαφές δεν ευνοούνται. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την οικογενειακή σας ζωή ή με την ακίνητη περιουσία σας σας αγχώνουν.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς αυτή είναι μια σημαντική περίοδος. Παρ' όλα αυτά πρέπει να προσέχετε ένα παρασκήνιο, το οποίο μπορεί να κινείται πυρετωδώς. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την οικογενειακή ζωή σας μπορεί να σας αγχώνουν, και μάλιστα πολύ περισσότερο αν τα θέματα αυτά έχουν σχέση και με τον τομέα των οικονομικών σας. Η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να δείχνει ότι είναι ευχάριστη, ειδικά αν είστε γεννημένοι 5-8 Μαρτίου, όμως δεν έχει πάρει οριστική μορφή ακόμα. Έτσι, θα πρέπει να αφήσετε λίγο τον χρόνο να περάσει, τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, ώστε να είστε σε θέση να πάρετε στη συνέχεια κάποιες οριστικές αποφάσεις.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ