Στα 5 κορυφαία του κόσμου, το εστιατόριο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης - iefimerida.gr

Στα 5 κορυφαία του κόσμου, το εστιατόριο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Nέο Μουσείο της Ακρόπολης δεν σταματά να μας κάνει περήφανους, με κάθε τρόπο και για κάθε λόγο. Τώρα το εστιατόριό του -που δοξάζει την ελληνική γαστρονομία-, κατόρθωσε να μπει στη λίστα με τα πέντε κορυφαία εστιατόρια μουσείων στον κόσμο.

Η διάκριση δόθηκε από την ηλεκτρονική έκδοση της, μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας του Καναδά, Toronto Star. Το εστιατόριο κατατάσσεται μεταξύ των αντίστοιχων στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (ΜΟΜΑ) και στο Μουσείο του Ορσέ στο Παρίσι.

Σημειώνεται ότι το εστιατόριο του Μουσείου βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από την Ακρόπολη και είναι εύκολος προορισμός για φαγητό, μετά την επίσκεψη στο μνημείο. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στο γεγονός ότι το εστιατόριο μένει ανοιχτό ως τα μεσάνυχτα.

Στα 5 κορυφαία του κόσμου, το εστιατόριο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης | iefimerida.gr 0

Το εστιατόριο

Βρίσκτεται στον δεύτερο όροφο με εξώστη 700 τ.μ και πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και στους άλλους ιστορικούς λόφους της Αθήνας. Εκεί θα βρείτε μια ποικιλία από ζεστά πιάτα βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές που ανανεώνονται εποχικά.

Στα 5 κορυφαία του κόσμου, το εστιατόριο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης | iefimerida.gr 1

Το εστιατόριο του Μουσείου φροντίζει για τα παιδιά, προσφέροντας σε χαμηλές τιμές ειδικά μενού, όπως σάντουιτς με ελληνικό προσούτο, ανθότυρο, βασιλικό και ρόκα ή κουλουράκι Θεσσαλονίκης με γραβιέρα Κρήτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ