Σαν δυο ξένοι Γιώργος Παπανδρέου-Σημίτης -Κάθησαν δίπλα-δίπλα αλλά δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά - iefimerida.gr

Σαν δυο ξένοι Γιώργος Παπανδρέου-Σημίτης -Κάθησαν δίπλα-δίπλα αλλά δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε «γεια» είπαν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης, όταν βρέθηκαν την Τρίτη να κάθονται δίπλα - δίπλα, στην πρώτη σειρά του αμφιθεάτρου του ΥΠΕΞ, για την παρουσίαση του βιβλίου του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου, πρέσβη Γιάννη Ζέππου.

Στην πρώτη σειρά κάθονταν συνολικά τρεις πρώην πρωθυπουργοί, καθώς εκτός από τους δύο προαναφερθέντες το παρών έδωσε και ο Παναγιώτης Πικραμμένος.

Οπως σημειώνει ο «Βηματοδότης», ο κ. Παπανδρέου αισθανόταν εμφανώς άβολα και το έδειχνε, ενώ με το τέλος της παρουσίασης ο κ. Σημίτης αποχώρησε κατευθείαν χωρίς να χαιρετήσει σχεδόν κανέναν. Ο Γιώργος Παπανδρέου χαιρέτησε δια χειραψίας -όπως συνηθίζει- έναν - έναν σχεδόν όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ ο κ. Πικραμμένος πήγε σε κοντινό εστιατόριο για ένα γεύμα με δροσερή φρέσκια σαλάτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ