«Ο πρίγκιπας Χάρι ήπιε σαμπάνια μέσα από προσθετικό πόδι» -Αηδιαστική αποκάλυψη για τον άτακτο γαλαζοαίματο [εικόνες] - iefimerida.gr

«Ο πρίγκιπας Χάρι ήπιε σαμπάνια μέσα από προσθετικό πόδι» -Αηδιαστική αποκάλυψη για τον άτακτο γαλαζοαίματο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ήπιε σαμπάνια από το ...γοβάκι κάποια αιθέριας ύπαρξης, όπως συνηθίζουν οι γαλαζοαίματοι bon viveurs, αλλά έκανε κάτι περισσότερο αηδιαστικό.

Ήπιε σαμπάνια μέσα από προσθετικό πόδι. Ετσι τουλάχιστον αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου ο ηθοποιός Dominic West ο οποίος συμμετείχε μαζί με τον Βρετανό πρίγκιπα σε ομάδα αποστολής στον Νότιο Πόλο.

Στην ομάδα συμμετείχαν και βετεράνοι των ενόπλων δυνάμεων που είχαν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια μαχών. «Όλοι έπιναν σαμπάνια από το προσθετικό πόδι του Ντάνκαν (βετεράνος που τραυματίστηκε στο Αφγανιστάν το 2009 και ήταν μέλος της βρετανικής ομάδα)», ανέφερε ο West και άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους. Ο ηθοποιός ανέφερε επιπλέον ότι το μεγαλύτερο ταλέντο του άτακτου πρίγκιπα του Μπάκιγχαμ, είναι να λέει σόκιν ανέκδοτα «που ήταν αρκετά σοκαριστικά...».

Ο 44χρονος Βρετανός ηθοποιός περιέγραψε τον διάσημο συνταξιδιώτη του ως έναν φανταστικό τύπο «αρκετά κουλ και συνεργάσιμος».

«Ο πρίγκιπας Χάρι ήπιε σαμπάνια μέσα από προσθετικό πόδι» -Αηδιαστική αποκάλυψη για τον άτακτο γαλαζοαίματο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Βρετανός ηθοποιός Dominic West

«Ο πρίγκιπας Χάρι ήπιε σαμπάνια μέσα από προσθετικό πόδι» -Αηδιαστική αποκάλυψη για τον άτακτο γαλαζοαίματο [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Χάρι σαμπάνια νότιος πόλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ