Νεκρή βρέθηκε στη Ρόδο Τουρκάλα διπλωμάτης - iefimerida.gr

Νεκρή βρέθηκε στη Ρόδο Τουρκάλα διπλωμάτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Nεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στη Ρόδο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η 51χρονη Τουρκάλα Ατάσοϊ Μεϊσούν, διπλωμάτης που εργαζόταν στο νησί των Ιπποτών ως υποπρόξενος της διπλωματικής υπηρεσίας της Τουρκίας.

Οπως σημειώνει το Ethnos.gr η απουσία της υποπροξένου από το τουρκικό προξενείο το πρωί της Τρίτης προκάλεσε ανησυχία στους συναδέλφους της οι οποίοι έσπευσαν στο σπίτι της, συνοδεία αστυνομικού. Εκεί, την βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού, ωστόσο, οι γιατροί, δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω από το να επιβεβαιώσουν το θάνατό τους.

Η 51χρονη, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και για το λόγο αυτό άλλωστε η απουσία της προκάλεσε την έντονη ανησυχία των συναδέλφων της.

Οι πρώτες πληροφορίες στον τοπικό ηλεκτρονικό Τύπο θέλουν τα αίτια του θανάτου της να είναι παθολογικά, ωστόσο, σε εξέλιξη είναι εξειδικευμένη έρευνα παρουσία Ιατροδικαστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ