H Hyundai βλέπει ψηλά με το νέο Genesis - iefimerida.gr

H Hyundai βλέπει ψηλά με το νέο Genesis

H Hyundai βλέπει ψηλά με το νέο Genesis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως Έλληνες τις μεγάλες λιμουζίνες της Hyundai τις γνωρίσαμε ελάχιστα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών του 2004, ενώ και στην Ευρώπη αποτελούν σπάνια εικόνα. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όμως είναι δημοφιλείς κι έτσι η εμφάνιση στο Ντιτρόιτ του νέου Genesis, της καινούργιας top limo της μάρκας, κάθε άλλο παρά έκπληξη είναι.

Όπως έκπληξη δεν είναι και η προσαρμογή της εμφάνισής της στη σχεδιαστική λογική του Fluidic Sculpture 2.0, της τελευταίας εκδοχής του στυλ που ακολουθεί η Hyundai και που εδώ δεν εκφράζεται μόνο από την εξαγωνική μάσκα με το τρισδιάστατο look αλλά και από τους προβολείς με τα LED φώτα ημέρας. Μοντέρνο, χάρη στις μεγάλες οθόνες ελέγχου, λειτουργικό και πολυτελές δείχνει και το εσωτερικού του καινούργιου Genesis. Το οποίο βασίζεται σε ένα καινούργιο πλαίσιο, ενώ θα είναι διαθέσιμο και με τετρακίνηση, με τρία συνολικά προγράμματα λειτουργίας.

Οι επιλογές σε ότι αφορά τους κινητήρες είναι δύο: ο βασικός V6 με 3.800 κυβικά και 311 ίππους και ο V8 των 5.000 κυβικών με 420 άλογα, ενώ τα κιβώτια είναι παντού αυτόματα 8 σχέσεων.

H Hyundai βλέπει ψηλά με το νέο Genesis | iefimerida.gr 0
H Hyundai βλέπει ψηλά με το νέο Genesis | iefimerida.gr 1
H Hyundai βλέπει ψηλά με το νέο Genesis | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Hyundai Genesis
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ