Το τερμάτισαν: Εφτιαξαν σελίδα στο facebook με τίτλο «Συγκέντρωση χρημάτων για τα εισιτήρια της Αλ Σάλεχ» [εικόνα] - iefimerida.gr

Το τερμάτισαν: Εφτιαξαν σελίδα στο facebook με τίτλο «Συγκέντρωση χρημάτων για τα εισιτήρια της Αλ Σάλεχ» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει μπεί στο στόχαστρο ομάδων των social media που ψάχνουν αφορμές για να την αποδομήσουν. Η αποστροφή της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ πως αν βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα εγκαταλείψει την χώρα, προκάλεσε θύελλα σχολίων, μέχρι και τη δημιουργία σελίδας στο facebook με την υποσημείωση «Όσα περισσότερα χρήματα συγκεντρωθούν, τόσο πιο μακρινός ο προορισμός. Ξηλωθείτεεεε!»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ στοχοποιείται. Ούτε είναι η πρώτη φορά που τα σχόλια για μια δήλωσή της ξεφεύγουν από την κριτική και αγγίζουν την χυδαιότητα. Κυρίως όταν συνοδεύονται με την -από καιρό σε καιρό- ανάσυρση των ημίγυμνων φωτογραφήσεων που έκανε, όταν ήταν ηθοποιός. Μέσα σε αυτό το κλίμα, από χθες, τα social media, έχουν αναδείξει ξανά σε κεντρικό πρόσωπο την σύμβουλο του ΠΑΣΟΚ.

Το τερμάτισαν: Εφτιαξαν σελίδα στο facebook με τίτλο «Συγκέντρωση χρημάτων για τα εισιτήρια της Αλ Σάλεχ» [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ανάμεσα στα άλλα, εντοπίσαμε και μια σελίδα στο facebook με τίτλο Συγκέντρωση χρημάτων για τα εισιτήρια της Αλ Σάλεχ». Σε αυτήν, οι περισσότεροι χρήστες «σταυρώνουν» την Αλ Σάλεχ και κάποιοι αναρτούν ακόμη και γυμνές φωτογραφίες της. Είναι ενδεικτικό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γραφόντων είναι άντρες, χωρίς να λείπουν και οι γυναικείες φωνές, σαν και αυτή που γράφει «"Ο νεοναζισμός, ο φασισμός, ο ρατσισμός και κάθε αντικοινωνικό και αντιανθρώπινο φαινόμενο συμπεριφοράς δεν προέρχεται από ιδεολογία, δεν περιέχει ιδεολογία, δεν συνθέτει ιδεολογία. Είναι η μεγεθυμένη έκφραση-εκδήλωση του κτήνους που περιέχουμε μέσα μας χωρίς εμπόδιο στην ανάπτυξή του, όταν κοινωνικές ή πολιτικές συγκυρίες συντελούν, βοηθούν, ενυσχύουν τη βάρβαρη και αντιανθρώπινη παρουσία του." ~ Μάνος Χατζιδάκις...
Καληνύχτα... και όσο και αν διαφωνούμε πολιτικά με την κάθε Αλ Σαλέχ... "κτήνη" δεν θα γίνουμε... Τρολάρισμα και σεξισμός, δηλαδή ρατσισμός δεν συνάδουν... !!!».

Ο δε δημιουργός της σελίδας, δηλώνει πως διαφωνεί με την ανάρτηση γυμνών φωτογραφιών, όμως «εγώ μια τρολοσελίδα έφτιαξα, σιγά τα λάχανα, άντε γεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ