Ζάμπλουτη εργάζεται ως... καθαρίστρια για να δώσει το καλό παράδειγμα στα παιδιά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Ζάμπλουτη εργάζεται ως... καθαρίστρια για να δώσει το καλό παράδειγμα στα παιδιά της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι εκατομμυριούχος και βλέπει συνεχώς τους τραπεζικούς της λογαριασμούς να αυξάνονται με ραγδαίες ρυθμούς. Ωστόσο, εργάζεται ακόμη ως καθαρίστρια. Ο λόγος για την 53χρονη Κινέζα Γιου Γιουζέν, η τύχη της οποίας έμελλε να της χαμογελάσει διάπλατα. Και όμως, παρόλο που πλέον είναι ιδιοκτήτρια τεράστιας ακίνητης περιουσίας εξακολουθεί να εργάζεται ως καθαρίστρια. Ο λόγος; Θέλει να δώσει στα παιδιά της το καλό παράδειγμα.«Θέλω να είμαι ένα πρότυπο για το γιο και την κόρη μου. Δεν θέλω να καθίσουν άπραγοι και να ροκανίσουν την περιουσία μου » υποστήριξε στην Wuhan Evening News.

Ζάμπλουτη εργάζεται ως... καθαρίστρια για να δώσει το καλό παράδειγμα στα παιδιά της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η ζωή της Γιου Γιουζέν άλλαξε μέσα σε μια μέρα, όταν το κράτος αγόρασε οικόπεδο που της ανήκε, καταβάλλοντας πολύ μεγάλο ποσό. Η Γιουζέν επένδυσε αυτά τα χρήματα, αγόρασε σπίτια τα οποία νοικιάζει και αυξάνει συνεχώς την περιουσία της.

Ζάμπλουτη εργάζεται ως... καθαρίστρια για να δώσει το καλό παράδειγμα στα παιδιά της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να βγαίνει καθημερινά στους δρόμους και να καθαρίζει. «Μια δουλειά δεν την κάνεις μόνο για τα χρήματα. Με βοηθά να μένω συγκεντρωμένη και να γεμίζω τον χρόνο μου. Το βασικότερο είναι ότι δίνω καλό παράδειγμα στα παιδιά μου», εξηγεί η ίδια.

Ζάμπλουτη εργάζεται ως... καθαρίστρια για να δώσει το καλό παράδειγμα στα παιδιά της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ