Κατιναριό στη Γαλλία: Ο Ολάντ έγινε βιντεοπαιχνίδι και η Τριερβελέρ φωνάζει: Με εξευτέλισε μπροστά σε 60 εκατ. Γάλλους [βίντεο] - iefimerida.gr

Κατιναριό στη Γαλλία: Ο Ολάντ έγινε βιντεοπαιχνίδι και η Τριερβελέρ φωνάζει: Με εξευτέλισε μπροστά σε 60 εκατ. Γάλλους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σοκ ήταν τόσο σφοδρό από την είδηση για την ύπαρξη της Ζουλί Γκαγέ, που η 48χρονη «επίσημη» σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ υπέστη νευρικό κλονισμό, για τον οποίο κλήθηκε εσπευσμένα ο γιατρός του προεδρικού Μεγάρου, που αποφάσισε τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε «θεραπεία ύπνου».


Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Canard Enchainé οι στιγμές πριν την εισαγωγή της ήταν δραματικές, καθώς η επίσημη σύντροφος του Γάλλου προέδρου έμαθε από τον ίδιο τα... μαντάτα και υπέστη σοκ.

Όπως αναφέρει το γαλλικό έντυπο, μάλιστα, η Τριερβελέρ φέρεται να είπε στον γενικό γραμματέα του Μεγάρου των Ηλυσίων, Πιερ Ρενέ Λεμά: «Με εξευτέλισε μπροστά σε ολόκληρη τη Γαλλία».
Όλα αυτά την ώρα που πολλοί χρήστες του Διαδικτύου αναφέρονται αρνητικά περισσότερο στην Τριερβελέρ, παρά στην Γκαγέ, αναρτώντας μηνύματα όπως: «Τώρα η Βαλερί θα μάθει τι περνούσε η Σεγκολέν».

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο ερωτικό τρίγωνο που κρατάει σε εγρήγορση του δημοσιογράφους, εμπλέκεται με κάποιο τρόπο και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

Μετά τις δεικτικές δηλώσεις του, αναφέροντας πως προεκλογικά ο Φρανσουά Ολάντ είχε υποσχεθεί ότι θα είναι υπόδειγμα προέδρου, ο Σαρκοζί έρχεται στο προσκήνιο και έμμεσα κατηγορείται για το σκάνδαλο Φρανσουά – Ζουλί.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα ο πρώην πρόεδρος ευθύνεται γιατί παρουσίασε ένα «αμερικανικό μοντέλο» προεδρίας, όπου ο ηγέτης του κράτους μπορεί να μιλάει δημόσια για τα προσωπικά ζητήματά του, όπως έκανε ο ίδιος με τη σχέση του με την Κάρλα Μπρούνι.

Δεν είναι τυχαίο που ο Σαρκοζί επέλεξε συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει πως η σχέση του με την καλλονή Μπρούνι «είναι σοβαρή». Λίγο καιρό αργότερα, οι δύο τους παντρεύτηκαν και η Γαλλία απέκτησε μία ακόμα γοητευτική Première dame.

Μετά την εκλογή του επομένως, ο Ολάντ θεώρησε πως μπορούσε να ακολουθήσει το δρόμο του προκατόχου του. Έμαθε από το προσωπικό του τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να φεύγει από το προεδρικό μέγαρο κρυφά τη νύχτα, προγραμμάτισε με επιτυχία, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, τις νυχτερινές εξορμήσεις του, διανυκτέρευσε στην ερωτική φωλιά με την αγαπημένη του Ζουλί και ίσως πολύ σύντομα πει ενώπιον του γαλλικού λαού ότι η σχέση του μαζί της... είναι σοβαρή, αλά Νικολά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ