Τα ζώδια της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς η Πανσέληνος αυτή ήδη από σήμερα δημιουργεί αρκετή ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ιδιαίτερα για σας που είστε γεννημένοι μετά τις 8 Απριλίου περίπου, όσον αφορά θέματα που έχουν σχέση με την οικογενειακή, κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Προσοχή χρειάζεται και όχι βιασύνη τόσο σήμερα όσο και αύριο, αφού αυτές οι δυο μέρες έχουν την ίδια νότα. Το γεγονός ότι στην Πανσέληνο αυτή εμπλέκεται και ο Δίας σημαίνει ότι κάποια πράγματα στην αρχή της ημέρας μπορούν να διευθετηθούν, όμως υπάρχει αρκετή υπερβολή, η οποία αποβαίνει επιζήμια. Ωστόσο, δεν επηρεάζεστε εσείς που είστε γεννημένοι τον Μάρτιο. Αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαρτίου, βλέπετε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά και προοδευτικά, με φίλους να είναι κοντά σας, να έχετε απρόβλεπτες επαφές, οι οποίες είναι σημαντικές. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, 18-20 Απριλίου δηλαδή, μπορείτε να δείτε τα πράγματα κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα. Όσοι όμως ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τόσο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Το γεγονός ότι ο Άρης θα παραμείνει για πολύ καιρό απέναντι από το ζώδιό σας σημαίνει ότι δεν αποκλείεται μετά από καιρό να έρθουν πάλι ίδιες υποθέσεις στο προσκήνιο, μετά την άνοιξη ειδικά. Προσέχετε, λοιπόν, τις κινήσεις που θα κάνετε αυτό το διήμερο.

Ταύρος

Η σημερινή Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερω θα μπορούσε γενικά να είναι ακόμα και θετική, μετά από μια έντονα συναισθηματική φάση. Αν είστε γεννημένοι 15-18 Μαΐου, μπορεί να έχετε διλήμματα όσον αφορά το αν πρέπει να στραφείτε σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ή στα σχέδια που μπορείτε να κάνετε και αφορούν ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή πνευματικές εργασίες. Η Αφροδίτη μπερδεύει λίγο τα σχέδιά σας και την συναισθηματική σας ζωή, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Μαΐου. Θα δείτε φίλους από τα παλιά, θα ασχοληθείτε με υποθέσεις οι οποίες δεν έχουν τελειώσει. Νέα σχέδια έχετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωτομαγιά, ενώ θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας. Ένα επαγγελματικό θέμα επηρεάζει άμεσα εσάς που είστε γεννημένοι τέλος Απριλίου. Μπορεί να κάνετε συζητήσεις, οι οποίες δεν σας οδηγούν ακριβώς εκεί που θέλετε, όμως οι συζητήσεις σας αυτές σιγά σιγά θα αποδώσουν. Φροντίστε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας και προσπαθήστε να είστε πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Δίδυμοι

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί γενικότερα να φορτίζει το κλίμα, όπως και χτες, όμως για σας τους Διδύμους τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Ο Ερμής στον Υδροχόο σάς δίνει την ευκαιρία να κάνετε νέα σχέδια, να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες ακόμα και με ταξίδια. Ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Μαΐου, είναι απίθανη η σημερινή μέρα. Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, τα οποία είχατε τον τελευταίο καιρό, αν και στη συναισθηματική σας ζωή μπορεί να υπάρχουν ορισμένα ερωτηματικά. Σας απασχολούν θέματα τα οποία έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Α αυτόν τον καιρό είστε «πεσμένοι με τα μούτρα», θα μπορούσα να πω, στα πρόσωπα αυτά, προσπαθώντας να έρθετε πιο κοντά τους. Όμως δεν αποκλείεται να πιέζετε λίγο τους αγαπημένους σας, γιατί βλέπετε τα γεγονότα με πάθος. Μην παραμελείτε την υγεία σας. Περιμένετε μια καταλληλότερη εποχή για να ρυθμίσετε ένα οικονομικό θέμα. Από το βράδυ και μετά θα δείτε φίλους, ενώ θα αρχίσει ένα τριήμερο, κατά το οποίο θα κάνετε σχέδια γενικότερα.

Καρκίνος

Η σημερινή Πανσέληνος φορτίζει ιδιαίτερα εσάς τους Καρκίνους που είστε γεννημένοι τελευταίες τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, προκαλώντας ένταση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας ή τονίζοντας θέματα της οικογενειακής σας ζωής. Γενικότερα, την περίοδο αυτή οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας είναι σε πρώτο πλάνο, όπως επίσης και τα οικογενειακά σας. Προσέχετε πολύ –θα το ακούτε για πολύ καιρό αλλά έτσι είναι- προσέχετε ιδιαίτερα εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 10-11 Ιουλίου, αποφύγετε τις εντάσεις στην οικογενειακή σας ζωή και προσέχετε οικογενειακές καταστάσεις ή θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Εάν μπορείτε να αναβάλετε, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι 5-7 Ιουλίου, κάποια πολύ σημαντικά πράγματα, που έχουν σχέση με την οικογένεια, κάντε το. Θα πραγματοποιηθούν σε λίγο καιρό. Όταν ο Δίας επιστρέψει σε ορθή φορά θα είναι ευκολότερο να τα ρυθμίσετε και να τα τακτοποιήσετε. Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας. οι οποίοι γοητεύονται από σας και σας αγαπούν. Προσέχετε να μην εμπλακείτε σε απρόσμενες καταστάσεις ή συγκρούσεις και ρήξεις, αν είστε γεννημένοι 30 Ιουνίου- 1η Ιουλίου. Ο Ουρανός σάς ωθεί να θέλετε να είστε ανεξάρτητοι, ενώ η δική σας φύση είναι να ζείτε μέσα στα συνηθισμένα, στα καθιερωμένα, τόσο στην επαγγελματική όσο και στη συναισθηματική σας ζωή. Ο επαναστάτης Ουρανός σάς κάνει να θέλετε να απαλλαγείτε από τα δεσμά. Προσέχετε μην κάνετε λάθη αυτόν τον καιρό. Δεν είναι περίοδος να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή, πολύ περισσότερο μάλιστα αν είστε σε διλήμματα. Αν σας περιμένουν δύο δουλειές, αν σας περιμένουν δύο πρόσωπα, δεν είναι ακόμα η καταλληλότερη εποχή για να κάνετε τις οριστικές σας επιλογές. Σε ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες φαίνεται ότι σιγά σιγά θα βρείτε τρόπο, ώστε να το επιλύσετε.

Λέων

Μπορεί η σημερινή Πανσέληνος να σας φέρνει διλήμματα ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και τις εργασιακές σας σχέσεις, όμως σιγά σιγά καταλαγιάζει η ένταση αυτή. Εχτές ίσως ήταν μεγαλύτερη. Σήμερα μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο. Έτσι, θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, τα οποία είναι σημαντικά. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορείτε τώρα να τα συζητήσετε και μάλιστα να βρείτε μια λύση, ειδικά αν είστε γεννημένοι το τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Εσείς, ούτως ή άλλως, θέλετε να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας. Τώρα, που ο Ερμής είναι στο προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου, θα βρείτε τον τρόπο να πείσετε και τους άλλους ή θα βρείτε τον τρόπο να επικοινωνήσετε με τους κατάλληλους ανθρώπους, ώστε να αλλάξει γενικότερα η ζωή σας. Θα έχετε αρκετές μετακινήσεις και εντάσεις αυτόν τον καιρό, οι οποίες όμως σας ανανεώνουν και σας δίνουν γενικά την δύναμη να δράσετε, γιατί ουσιαστικά η αδράνεια δεν σας ταιριάζει. Στον χώρο της δουλειάς σας θα υπάρξουν άνθρωποι, οι οποίοι σας βοηθούν. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε, χαράζοντας μια νέα πορεία στη ζωή σας και προσέχοντας γενικότερα τα θέματα της οικογενειακής σας ζωής. Θυμηθείτε ότι τα ζητήματα τα οποία σας απασχολούν τώρα αλλά και κάτι που προετοιμάζετε εσείς αυτόν τον καιρό, κάποιος στόχος σας, κάποια επιθυμία σας, όλα αυτά δεν αποκλείεται να τα δείτε το καλοκαίρι να γίνονται πραγματικότητα.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου η σημερινή Πανσέληνος δεν είναι δυσαρμονική. Αντίθετα, μπορώ να πω ότι θα μπορούσε να είναι και δημιουργική, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Βέβαια, το θέμα σας αυτόν τον καιρό είναι ότι έχετε πολλά να κάνετε, θέλετε να δείτε φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Έτσι, από τη μία η κοινωνική σας ζωή και από την άλλη η προσωπική μπορεί να σας δημιουργούν διλήμματα. Ιδιαίτερα διλήμματα έχετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 10-12 Σεπτεμβρίου, αφού η Αφροδίτη φαίνεται να χαράζει μια νέα πορεία στη συναισθηματική σας ζωή ή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά. Εσείς όμως δεν έχετε πάρει ακόμα τις οριστικές αποφάσεις σας. Τα πράγματα είναι μπερδεμένα μέσα σας, καθώς ο τομέας των οικονομικών σας παίρνει μια νέα τροπή αυτή την περίοδο. Φροντίστε να προφυλαχθείτε από απρόβλεπτα έξοδα. Πάντως, στο χώρο της δουλειάς σας έχετε νέες ιδέες, οι οποίες είναι σημαντικές.

Ζυγός

Η σημερινή Πανσέληνος φορτίζει με διλήμματα ιδιαίτερα εσάς τους Ζυγούς που είστε γεννημένοι τελευταίες τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, μετά τις 20 Οκτωβρίου. Άλλοτε οικογενειακές υποθέσεις και άλλοτε επαγγελματικά ή κοινωνικά θέματα σας απασχολούν άμεσα. Η ένταση δεν λείπει για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 10-12 Οκτωβρίου. Μάλιστα, πρέπει να προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, ενώ θα έχετε μεγάλη ανάγκη για δράση. Τα παιδιά, αν έχετε, ή ο ερωτικός σας σύντροφος είναι πολύ κοντά σας. Τώρα μπορείτε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Αν είστε γεννημένοι τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου προετοιμάζετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας, οι οποίες είναι σημαντικές. Στην οικογενειακή σας ζωή έχετε πολλές αβέβαιες καταστάσεις που μπορεί να εκκρεμούν και να σας απασχολούν. Ένα οικονομικό θέμα σχετικό με την ακίνητη περιουσία σας ή με την οικογένειά σας δεν βρίσκει λύση ακόμα. Όμως, προς το τέλος Ιανουαρίου θα είστε πιο κοντά στη λύση του. Οτιδήποτε έχει σχέση με ταξίδια, επαφές ή πνευματικές εργασίες ευνοείται. Ωστόσο, μην υπεραισιοδοξείτε αν είστε γεννημένοι γύρω στις 7 Οκτωβρίου. Πολλά θα σας παρουσιαστούν, πολλές προσφορές θα σας γίνουν, τις οποίες όμως θα πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεκτικά.

Σκορπιός

Η σημερινή Πανσέληνος δεν είναι τόσο δυσαρμονική για σας τους Σκορπιούς. Επηρεάζει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, δημιουργώντας σας διλήμματα. Σκέφτεστε κατά πόσο θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία μάλιστα μπορεί να έχουν και άμεση σχέση με τα επαγγελματικά σας, και κατά πόσο θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια, τα οποία είναι σημαντικά για σας. Το παρασκήνιο, βέβαια, εξακολουθεί να κινείται πυρετωδώς. Μετά το βραδάκι ένα επαγγελματικό θέμα θα χρειάζεται λύση. Ωστόσο, η οικογένειά σας ξεκάθαρα σας καλεί να ασχοληθείτε μαζί της. Θα σας απασχολήσουν μάλιστα νεαρά πρόσωπα ή γενικότερα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας, ενώ θα κάνετε και μικρές διαδρομές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολλοί θα δείτε φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα, που είχατε καιρό να τα δείτε, ή γενικότερα θα ασχοληθείτε με τις υποθέσεις συγγενών ή φίλων αυτόν τον καιρό. Οι γύρω σας δηλαδή θα ζητούν τη συμπαράστασή σας στα προβλήματά του.

Τοξότης

Μπορεί η Πανσέληνος να δημιουργεί μια φορτισμένη ατμόσφαιρα, όμως από το απόγευμα και μετά για σας τους Τοξότες θα είναι μια καλύτερη και σημαντική μέρα. Η Σελήνη στο Λέοντα σας ανοίγει δρόμους για ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, σπουδές, νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις. Θα είναι πραγματικά μια εκπληκτική μέρα για σας που είστε γεννημένοι τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου. Αυτόν τον καιρό έχετε πάντα αλλαγές στο μυαλό σας. Είναι καιρός, λοιπόν, να συζητήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, να κάνετε ταξίδια ή γενικότερα να φροντίσετε να απαλλαγείτε από έννοιες που είχατε την περίοδο αυτή. Ένα ταξίδι ή επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας εξελίσσονται ικανοποιητικά για σας, ενώ ένα οικονομικό θέμα ακόμα σας προβληματίζει.

Αιγόκερως

Αν έχετε γενέθλια γύρω στις 16 Ιανουαρίου, η σημερινή Πανσέληνος δείχνει ότι θα είστε σε ένα δίλημμα, ανάμεσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, οι οποίες είναι πολύ φορτισμένες. Ήδη από χτες έχετε προβληματιστεί ειδικά εσείς οι Αιγόκεροι που είστε γεννημένοι από 8 Ιανουαρίου και μετά. Υπάρχει μια ένταση αυτόν τον καιρό στον επαγγελματικό σας χώρο. Ενδεχομένως να θέλετε να τα ψάλλετε σε κάποια πρόσωπα είτε του οικογενειακού είτε του επαγγελματικού περιβάλλοντός σας. Δεν αποκλείεται να σας απασχολεί και να σας φορτίζει ένα επαγγελματικό θέμα ανθρώπων της οικογένειάς σας. Η Αφροδίτη, η οποία εξακολουθεί να είναι ανάδρομη στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζει αρκετά σοβαρά εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Ιανουαρίου. Προσέξτε μην δημιουργήσετε εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, προκαλώντας εμπλοκές στην συναισθηματική σας ζωή. Απαιτείται προσοχή, λοιπόν! Δεν είστε ιδιαίτερα ψύχραιμοι για να αντιμετωπίσετε τα πράγματα. Από το απόγευμα και μετά ασχοληθείτε με ένα θέμα της εργασίας σας.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η σημερινή Πανσέληνος επηρεάζει θέματα της εργασίας ή της υγείας σας. Ακόμα και ένα οικογενειακό σας θέμα μπορεί να σας απασχολεί, το οποίο συνδέεται είτε με τα οικονομικά είτε με τα συναισθηματικά σας. Μυστικές επαφές δεν ευνοούνται τώρα. Από το απόγευμα και μετά συζητήστε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Εξαιρετική είναι η σημερινή μέρα για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 28 Ιανουαρίου, αφού θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις, απρόσμενες συζητήσεις, οι οποίες μάλιστα είναι μοναδικές και οι οποίες σας ανοίγουν νέους δρόμους. Κάποια οικονομικά σας θέματα φαίνονται να ρυθμίζονται, αρκεί να έχετε κάνει σωστές επιλογές. Γενικότερα το βραδάκι η κοινωνική σας ζωή θα είναι πιο ευχάριστη.

Ιχθείς

Η σημερινή Πανσέληνος δημιουργεί διλήμματα σε εσάς τους Ιχθύς, όσον αφορά την συναισθηματική και την κοινωνική σας ζωή, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Φίλοι μπορεί να έχουν ανάγκη τη βοήθεια σας. Ωστόσο ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σπάσει μια φιλία. Μην αναμίξετε φίλους με τα οικονομικά σας, γιατί ενδεχομένως να χαλάσει η φιλία σας. Δεν αποκλείεται να πρέπει να καταβάλλετε κάποια χρήματα είτε για την κοινωνική σας ζωή είτε για κάποια συλλογική δουλειά. Πάντως καλό είναι να μην τα αναμίξετε τον τομέα των οικονομικών σας με τη συναισθηματική σας ζωή ή φιλικά σας πρόσωπα. Μετά το μεσημέρι κάντε νέα σχέδια για την δουλειά σας.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ