Συμβουλές ομορφιές από την Μισέλ Ομπάμα -«Ποτέ μη λες ποτέ σε ένα μπότοξ...» - iefimerida.gr

Συμβουλές ομορφιές από την Μισέλ Ομπάμα -«Ποτέ μη λες ποτέ σε ένα μπότοξ...»

Συμβουλές ομορφιές από την Μισέλ Ομπάμα -«Ποτέ μη λες ποτέ σε ένα μπότοξ...»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μισέλ Ομπάμα, που σε λίγες ημέρες κλείνει τα 50, αποκάλυψε μυστικά, όχι για έναν ευτυχισμένο γάμο, αλλά ομορφιάς. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ σε συνέντευξή της στο περιοδικό People συβμούλεψε τις αναγνώστριες του αμερικανικού μέσου πώς να αποκτήσουν ένα όμορφο σώμα.

«Οι γυναίκες πρέπει να έχουν την ελευθερία να κάνουν αυτό που θέλουν. Έτσι θα αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους», ανέφερε η Μισέλ Ομπάμπα ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει αν θα επέλεγε στη λύση του μπότοξ: «Αυτή τη στιγμή δεν θα διάλεγα να κάνω botox. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ».

Παράλληλα, η Μισέλ Ομπάμα παρακεινεί τις γυναίκες να κάνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένα τσεκ απ, μαστογραφία και τεστ Παπανικολάου.

«Δεν σκέφτομαι πολύ τι να φάω, αλλά φροντίζω να τρώω πάντα λαχανικά και φρούτα. Φυσικά γυμνάζομαι, κάνοντας γιόγκα και αυτό με βοηθάει πολύ», απάντησε την ερώτηση για το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της. Η σύζυγος του αμερικανού προέδρου υπήρξε πιο αποκαλυπτική από ποτέ, κάνοντας την αυτοκριτική της: «Έχω μακριά πόδια. Έχω «ψωμάκια» και το σχήμα του σώματός μου είναι διαφορετικό σε σχέση με τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ