Ελεύθερος ο Δημήτρης Κοντομηνάς με 5 εκατ. ευρώ εγγύηση και βαρύτατους περιοριστικούς όρους - iefimerida.gr

Ελεύθερος ο Δημήτρης Κοντομηνάς με 5 εκατ. ευρώ εγγύηση και βαρύτατους περιοριστικούς όρους

Ελεύθερος ο Δημήτρης Κοντομηνάς με 5 εκατ. ευρώ εγγύηση και βαρύτατους περιοριστ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο ψήφους έναντι ενός το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά με βαρύτατους, όμως, περιοριστικούς όρους.

Επειτα από μια μαραθώνια συνεδρίαση, πλειοψήφισε η άποψη για να αφεθεί ελεύθερος ο επιχειρηματίας έναντι της πρότασης της Πόπης Παπανδρέου.

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθησαν πάντως είναι οι πιο αυστηροί που έχουν επιβληθεί ποτέ σε κατηγορούμενο.

Ο κ. Κοντομηνάς θα καταβάλει εγγύηση 5 εκατομμυρίων ευρώ, του απαγορεύθηκε να βγει από τη χώρα, ενώ θα είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται σε αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα.

Συνήγοροι υπεράσπισης: Στην πορεία θα αποδειχθεί ότι είναι αμέτοχος ποινικών αδικημάτων

Για δικαίωση του πελάτη τους, έκαναν λόγο οι συνήγοροι υπεράσπισης του Δημήτρη Κοντομηνά, αμέσως μετά την κοινοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, να αφεθεί ο επιχειρηματίας ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.«Επικράτησαν ο νόμος και η λογική. Στην πορεία θα αποδειχθεί ότι είναι αμέτοχος ποινικών αδικημάτων» δήλωσε ο Ηλίας Αναγνωστόπουλος, ενώ ο Γρηγόρης Τσόλιας είπε: «Αναμένουμε το σκεπτικό των δικαστών, αν και κατά πλειοψηφία για μας είναι μεγάλη δικαίωση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ