Φαντιούθ: Το νησί στο οποίο τα πάντα είναι από κοχύλια -Σπίτια, δρόμοι, νεκροταφείο... [εικόνες] - iefimerida.gr

Φαντιούθ: Το νησί στο οποίο τα πάντα είναι από κοχύλια -Σπίτια, δρόμοι, νεκροταφείο... [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Nησί φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από κοχύλια. Κι όμως υπάρχει. Ονομάζεται Φαντιούθ βρίσκεται στις ακτές του Πετίτ Κοτ στη Σενεγάλη και είναι αποτέλεσμα δουλειάς αιώνων. Οι κάτοικοι της περιοχής το έφτιαξαν σιγά σιγά από τα κελύφη αχιβάδων ενώ ακόμη και σήμερα οι κάτοικοί του συλλέγυν κοχύλια και συνεχίζουν τη δημιουργία σπιτιών αλλά και πολλών άλλων αντικειμένων είτε χρηστικών είτε διακοσμητικών.

Τα πάντα στο Φαντιούθ, όπως σημειώνει το perierga.gr, είναι φτιαγμένα από κοχύλια: Τα σπίτια, οι τοίχοι, οι αυλές, οι δρόμοι ακόμη και το.... νεκροταφείο.

Οποιος αποφασίσει, πάντως, να το επισκεφθεί πρέπει να είναι προετοιμασμένος να ζήσει μια διαφορετική εμπειρία. Ολα εκεί είναι διαφορετικά ακόμη και οι ήχοι καθώς περπατά κανείς στο νησί καθώς οι δρόμοι αντηχούν στο περπάτημα των ήχο των κοχυλιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νησί επισκέπτες κοχύλια Φαντιούθ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ