Ορθοστασία, γυαλισμένες μπότες και κυρίως άψογο στυλ: Το παρασκήνιο μιας επίσημης συνάντησης του Δημήτρη Αβραμόπουλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ορθοστασία, γυαλισμένες μπότες και κυρίως άψογο στυλ: Το παρασκήνιο μιας επίσημης συνάντησης του Δημήτρη Αβραμόπουλου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα πρέπει να είναι άψογα όταν ο υπουργός Αμύνης Δημήτρης Αβραμόπουλος περιμένει κάποιον επίσημο στο Πεντάγωνο. Αυτό μαρτυρούν οι φωτογραφίες από τη χθεσινή συνάντησή του με την Αλβανίδα ομόλογό του, όπου σερβιτόροι, στρατιωτικοί και απλοί φαντάροι πέρασαν από το κόσκινο..

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε σε ενδυματολογικά θέματα, με ειδικούς να σκύβουν για να ξεσκονίσουν και να γυαλισουν τα παπούτσια των στρατιωτικών που συμμετείχαν στο άγημα, ενώ τα γκαρσόνια με άψογα καλοσιδερωμένα λευκά σακάκια βρίσκονταν σε ετοιμότητα μέσα στο κτίριο με τα σερβίτσια στα χέρια.

Οι μοναδικές φωτογραφίες του Αλέξανδρου Κατσή για το fosphotos φανερώνουν τον πυρετό προετοιμασίας και δείχνουν όσα πραγματικά συμβαίνουν πίσω από τα επίσημα photo ops των πολιτικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ