Κάνουν φύλλο και φτερό τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής για να ξεσκεπάσουν τις offshore - iefimerida.gr

Κάνουν φύλλο και φτερό τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής για να ξεσκεπάσουν τις offshore

Κάνουν φύλλο και φτερό τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής για να ξεσκεπάσουν τις off
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οικονομικές και δικαστικές αρχές της χώρας μετά τον εντοπισμό offshore εταιρειών και 150.000 ευρώ που ανήκουν σε μέλος της Χρυσής Αυγής, από ελεγκτές του ΣΔΟΕ συνεχίζουν το εξονυχιστικό ψάξιμο του κόμματος προκειμένου να εντοπίσουν παράνομες πηγές εσόδων.Μάλιστα στο στόχαστρο των ελεγκτών του ΣΔΟΕ μπαίνουν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί μελών της Χρυσής Αυγής και κάθε είδους πιθανές, ύποπτες συναλλαγές.Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ έχουν εντοπίσει και δύο εταιρείες οffshore στην Κύπρο που σύμφωνα με το ΒΗΜΑ ανήκουν σε πρώην ασφαλιστή, ο οποίος μετέχει στη διαχείριση του ταμείου της Χρυσής Αυγής και τώρα ελέγχεται αν οι συναλλαγές που έχουν γίνει, έχουν σχέση με την οργάνωση.

Οπως γράφει και το real.gr όλα ξεκίνησαν με αφορμή τον εντοπισμό 150.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του ήδη προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού ο οποίος δήλωνε άνεργος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που φαίνεται να έχει στη διάθεσή του το ΣΔΟΕ ο Γιάννης Λαγός άνοιξε στις 30 Νοεμβρίου 2007 έναν λογαριασμό και στις 17 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους κατέθεσε τις 150.000 ευρώ.

Ο βουλευτής πάντως από την μεριά του ισχυρίζεται για το θέμα ότι «το αναφερόμενο ποσό προέρχεται από αγοραπωλησία οικοπέδου στη Σάμο το 2007 από κληρονομιά της γιαγιάς μου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ