Το... δράμα ενός ποδηλάτη - Είχε πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στύση - iefimerida.gr

Το... δράμα ενός ποδηλάτη - Είχε πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στύση

Το... δράμα ενός ποδηλάτη - Είχε πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στύση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στο άκουσμα της είδησης κάποιοι να υποστηρίξουν πως πρόκειται για ένα ευτυχές γεγονός, ωστόσο, η πραγματικότητα για έναν 22χρονο είναι τελείως διαφορετική.Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η περιπέτεια του 22χρονου ξεκίνησε έπειτα από ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του.Ο νεαρός ποδηλάτης υπέφερε από επώδυνη στύση που είχε διάρκεια πέντε ολόκληρες εβδομάδες.

Ο νεαρός έπαθε πριαπισμό, με αποτέλεσμα να υπάρχει ακανόνιστη ροή αίματος στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων.

Για πέντε εβδομάδες ο ποδηλάτης ζούσε έναν αληθινό εφιάλτη, καθώς ο πόνος ήταν αφόρητος. Ο ίδιος προτιμήσει να κρατήσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε μυστικό. Ωστόσο, ο αφόρητος πόνος τον ανάγκασε μετά από πέντε εβδομάδες να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Ο γιατρός που τον εξέτασε ανέφερε ότι οποιαδήποτε προσπάθειά του να έρθει σε σεξουαλική επαφή «θα ήταν επώδυνη, ωστόσο δυνατή».

Σύμφωνα με μια έκθεση στο Irish Medical Journal αναφορικά με τη θεραπεία που ακολούθησε ο 22χρονος, τα στοιχεία του οποίου δε δημοσιοποιήθηκαν, αν δεν είχε αναζητήσει ιατρική φροντίδα θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί θρόμβος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατύχημα στύση νεαρός ποδηλάτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ