Δεν τα κατάφεραν οι Έλληνες κολυμβητές - iefimerida.gr

Δεν τα κατάφεραν οι Έλληνες κολυμβητές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκτη ημέρα σήμερα των αγώνων κολύμβησης του 14ου παγκόσμιου πρωταθλήματος στη Σανγκάη και οι 4 Έλληνες κολυμβητές που πήραν μέρος στα πρωινά προκριματικά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι καλό. Πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό, δεν μπόρεσαν να πλασαριστούν στη 16άδα ή την 8άδα των αγωνισμάτων τους.

Ο Οδυσσέας Μελαδίνης στα 50μ.ελεύθερο των ανδρών, όπου μετείχε στην 13η από τις 16 σειρές, στη διαδρομή 1, τερμάτισε σε 22.90 και έμεινε στην 33η θέση σε σύνολο 116 κολυμβητών.

Στις εκπλήξεις της κούρσας, ο αποκλεισμός από τον ημιτελικό του Γάλλου Φρεντερίκ Μπουσκέ με την καλύτερη φετινή επίδοση με 21.36, που τερμάτισε σε 22.38 και έμεινε στην 21η θέση. Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν Βραζιλιάνος Σέζαρ Τσέλο σημείωσε τον καλύτερο χρόνο των προκριματικών με 22.03.

Ο Στέφανος Δημητριάδης στα 100μ. πεταλούδα, στην 5η σειρά από τις 9, που ήταν στο σύνολο, τερμάτισε στην 8η θέση σε χρόνο 55.41 και έμεινε τελικά στην 44η θέση σε σύνολο 65 κολυμβητών.

Ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ και της καλύτερης φετινής επίδοσης, Αμερικανός Μάικλ Φέλπς, προκρίθηκε με τον 5ο καλύτερο χρόνο με 51.95, με τον συμπατριώτη του Τάιλερ Μακ Γκιλ να είναι ο καλύτερος με 51.76.

Και οι δύο γυναικείες παρουσίες της ημέρας δεν τα πήγαν καλά. Η Κριστέλ Βουρνά, στα 50μ. πεταλούδα στην 5η σειρά, έχοντας με 26.75 την 21η επίδοση, τερμάτισε στην 7η θέση με 27.15 και έμεινε στην 23η θέση σε σύνολο 51 κολυμβητριών. Τον καλύτερο χρόνο σημείωσε η Σουηδέζα Αλσάμαρ, κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ και του ρεκόρ των αγώνων, καθώς και της καλύτερης φετινής επίδοσης 25.37.

Τέλος, η Μαριάννα Λυμπερτά, που έχοντας εκπληρώσει και με το παραπάνω τους στόχους της σε αυτό το 14ο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αγωνίστηκε στα 800μ. ελεύθερο, αλλά φανερά καταπονημένη από τα πολλά χιλιόμετρα που έχει διανύσει εδώ στη Σανγκάη, τερμάτισε 8η στην 3η σειρά, που πήρε μέρος σε χρόνο 8:51.93, και έμεινε τελικά στην 25η θέση.

Τον καλύτερο χρόνο σημείωσε η Βρετανίδα Ρεμπέκα Άντλιγκτον με 8:22.27, ενώ το δεύτερο καλύτερο χρόνο, σημείωσε η παγκόσμια πρωταθλήτρια εδώ στη Σανγκάη στα 1500μ. Λότε Φριις από τη Δανία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ