Τα ζώδια της Τρίτης 14 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 14 Ιανουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς είναι μια μέρα ιδιαίτερα καλή για να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή γενικά την ακίνητη σας περιουσία. Αν είστε γεννημένοι πρώτες μέρες μπορείτε να συζητήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Αργότερα το απογευματάκι η Σελήνη προχωράει, σημαίνει ότι εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 3-4-5 του μηνός Απριλίου έστω και με κάποιες εντάσεις θα μπορούσατε να πείσετε ανθρώπους του περιβάλλοντος σας ή να βοηθήσουν την οικογένεια ή να ρυθμίσετε θέματα ακίνητης περιουσίας γενικότερα. Θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις τηλεφωνήματα ενώ θα πάρετε πληροφορίες οι οποίες είναι σημαντικές αν είστε γεννημένοι γύρω στις 25 Μαρτίου οι οποίες θα αφορούν γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί στο παρελθόν για επαγγελματικά θέματα. Νεαρά πρόσωπα μπορεί να σας βοηθήσουν την περίοδο αυτή τόσο σε καθημερινό επίπεδο σε συναντήσεις, επαφές συμφωνίες αλλά και σε ένα θέμα που έχει άμεση σχέση με την εργασία. Γενικότερα η κοινωνική σας ζωή και οι φίλοι μπορεί να είναι ιδανικοί αυτόν τον καιρό για να σας βοηθήσουν στα θέματα που σας απασχολούν. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 7-8-9 Απριλίου προσέχετε τις ημέρες αυτές με τον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες μπορεί να έχετε διαφωνίες οι οποίες διαρκούν αρκετά, ενώ προσέχετε τα κρυολογήματα, μικροατυχήματα. Ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό θέμα θα συζητήσετε αν είστε γεννημένοι γύρω στις 14 Απριλίου με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, ενώ η Αφροδίτη μπερδεύει λίγο την συναισθηματική σας ζωή αν είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Απριλίου. Κάτι καινούργιο προετοιμάζεται για την επαγγελματική σας ζωή αν είσαστε γεννημένοι γύρω στις 2 Απριλίου. Ίσως κάνετε έναν βαθύτατο απολογισμό ο οποίος μπορεί και να μην αποδίδει, θυμηθείτε όμως ότι από το καλοκαίρι και γενικά από τα επόμενα χρόνια θα χαράξετε νέα πορεία η οποία είναι πολύ σημαντική ειδικά αν είστε γεννημένοι προς το τέλος Μαρτίου.

Ταύρος

Για τους Ταύρους είναι μέρα η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική για θέματα τα οποία έχουν άμεση σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Είναι μια ιδανική μέρα για να συζητήσετε μαζί τους, ειδικά αν είστε γεννημένοι 22-23-24 Απριλίου περίπου, αυτόν τον καιρό να ξέρετε ότι σας επηρεάζει ο Ποσειδώνας. Ο Ποσειδώνας είναι νέες ιδέες, νέοι φίλοι μια πολύ ευχάριστη περίοδος όπου αν είστε καλλιτέχνες μπορεί να κάνετε θαύματα. Αν όχι, να αγαπήσετε τους γύρω σας κατά έναν τρόπο θεϊκό θα μπορούσα να πω. Μπορεί να είναι ένας πλατωνικός έρωτας, μια γλυκιά φιλία ή νέοι φίλοι οι οποίοι έχουν άλλη κουλτούρα μπορεί να μπουν στη ζωή σας. Σήμερα λοιπόν είναι ιδανική μέρα καθώς παρεμβαίνει και η Σελήνη. Αυτό σημαίνει ότι με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας μπορεί να έρθετε σε επαφή να σας βοηθήσουν για να ολοκληρώσετε γενικότερα τα σχέδια σας. Ασχοληθείτε με την υγεία σας σοβαρά γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα, ενώ στον επαγγελματικό χώρο έχετε να κάνετε κάποιες συζητήσεις οι οποίες δεν είναι ακριβώς αυτές που θέλετε, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 24 Απριλίου, αλλά εν πάση περιπτώσει θα μπορούσαν να προχωρήσουν. Με τον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες ίσως να υπάρξουν κάποια θέματα τα οποία είναι σημαντικά, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 11-12-13 του μηνός Μαΐου. Μια νέα πορεία στη ζωή σας αρχίζει αν είστε γεννημένοι γύρω στις 2 Μαΐου με νέα δεδομένα, νομικές υποθέσεις με συμβάσεις με νέους δρόμους. Θυμηθείτε ότι σε ενάμισι χρόνο από τώρα αυτοί οι νέοι δρόμοι θα αποδώσουν πολλά. Πολλά σκέφτεστε και πολλά αναθεωρείτε αν είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Μαΐου. Παλιές ιστορίες ίσως έρχονται στο προσκήνιο, παλιοί φίλοι ή παλιές αγάπες ενώ συζητήσεις για ένα οικογενειακό θέμα θα έχετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Μαΐου. Γενικότερα να ξέρετε ότι αν προσέξετε την υγεία σας αυτόν τον καιρό ή τον χώρο της εργασίας όπου έχετε να δώσετε μεγάλες μάχες, η ζωή σας φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι προβληματισμοί με τον Κρόνο απέναντι από το ζώδιο σας. Ο Κρόνος σας «αναγκάζει» να πετάξετε από δίπλα σας οτιδήποτε δεν είναι αληθινό. Εάν έχετε θέματα συνεργασίας ή σχέσεων εάν πιστεύετε ότι πρέπει και αξίζει τον κόπο να κρατήσετε αυτή τη σχέση ή την συνεργασία, θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή ώστε αργότερα από την άνοιξη που και ο Δίας θα βοηθήσει αυτές τις σχέσεις και συνεργασίες να μην τις έχετε απαλείψει από τη ζωή σας.

Δίδυμοι

Μια θαυμάσια περίοδος όπου οι ιδέες σας είναι ιδανικές θα μπορούσα να πω, ειδικά εσείς αν είστε γεννημένοι 24-25-26 Μαΐου θα έχετε καινούργιες ιδέες οι οποίες είναι σημαντικές. Προσέξτε τώρα εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 24 του μηνός, ενδεχομένως να ακολουθείτε έναν δρόμο ο οποίος αν δεν είναι καλλιτεχνικός εάν δεν έχει σχέση με την αλληλεγγύη μπορεί να είναι απατηλός. Τώρα λοιπόν μπορεί να ξεκαθαρίσει το μυαλό σας και να καταλάβετε τι δεν είναι σωστό για την δική σας πορεία στον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας χώρο ή ακόμα και στον ερωτικό. Μπορεί να βρείτε νέους τρόπους και νέους ανθρώπους ίσως και από την οικογένεια σας οι οποίοι θα σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν. Σήμερα ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσατε να το διευθετήσετε κατά τον καλύτερο τρόπο, ενώ η συναισθηματική σας ζωή λέει πολλά. Πολλοί μπορεί να γυρίζετε στα παλιά, να έχετε κάποιες αλλαγές στο μυαλό σας, να έρχονται φίλοι από τα παλιά ή άνθρωποι από τα παλιά ή να ρυθμίζετε ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά. Αν είστε γεννημένοι προς το τέλος Μαΐου τα πράγματα είναι πολύ καλά για σας, με αλλαγές οι οποίες είναι σημαντικές και οι οποίες θα αποδώσουν κατά τον καλύτερο τρόπο. Με τα παιδιά ή τον ερωτικό σύντροφο μπορεί να τα πιέζετε αυτόν τον καιρό αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Ιουνίου. Δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας, έχετε πέσει με τα μούτρα στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, αλλά η πίεση δεν νομίζω ότι ωφελεί. Εάν έχετε νομικά, διαδικαστικά θέματα που έχουν σχέση με την ακίνητη σας περιουσία, τώρα μπορείτε να τα προωθήσετε κατά τον καλύτερο τρόπο.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους είναι μια ιδανική μέρα, η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο. Είναι ώρα να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας, η νέα θέση της σελήνης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ευνοεί πάρα πολύ εσάς που είστε γεννημένοι 23-24-25 Ιουνίου. Όνειρα, επιθυμίες και οτιδήποτε νομίζετε ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή σας σήμερα, ειδικά γύρω στο μεσημέρι θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. Αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιουλίου κάποιες αλλαγές θα μπορούσαν να γίνουν μετά το μεσημέρι στα σχέδια σας, ενώ αργότερα αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6 του μηνός η σύνοδος που θα κάνει η Σελήνη με τον Δία φαίνεται ότι θα σας χαρίσει γενικότερα ευτυχία. Προσοχή κρυολογήματα, μικροατυχήματα και εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας αν είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Ιουλίου, ενώ την περίοδο αυτή θα σας βοηθήσει η οικογένεια ή θα βοηθήσετε την οικογένεια με ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά. Οι σχέσεις σας περνάνε από κάποιες διεργασίες αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3 του μηνός, ενώ ένα ερωτικό μπέρδεμα θα μπορούσα να πω, θα έχετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 11-12 του μηνός με την Αφροδίτη να πηγαινοέρχεται απέναντι από το ζώδιο σας και άλλοτε να μετανιώνετε για όσα έχετε κάνει, άλλοτε να βλέπετε φίλους από τα παλιά και άλλοτε γενικά να αναθεωρείτε τις απόψεις σας πάνω σε αυτό. Εάν είστε γεννημένοι γύρω στις 13-14-15 του μηνός, ήρθε η ώρα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή και γενικότερα για τις σχέσεις. Δεν είστε λίγοι οι Καρκίνοι οι οποίοι από την μια είστε αναστατωμένοι από την άλλη θέλετε να σταθεροποιήσετε και θα σταθεροποιήσετε σχέσεις, ιδιαίτερα μέσα στην άνοιξη με το καλοκαίρι. Προσοχή μόνο κάποια εριστική διάθεση που μπορεί να σας κυριεύει και να δημιουργείτε κάποιες απρόβλεπτες εντάσεις ιδιαίτερα το άλλο διήμερο που θα έχουμε Πανσέληνο.

Λέων

Για τα Λιοντάρια είναι μια θαυμάσια μέρα για να μείνετε μόνοι σας, να κάνετε έναν απολογισμό ζωής αλλά και οικονομικών. Θα μπορούσατε να βρείτε τρόπους για να ρυθμίσετε ένα οικονομικό θέμα, ενώ εξακολουθείτε να κάνετε ατελείωτες μετακινήσεις και συζητήσεις οι οποίες καίνε την περίοδο αυτή. Ασχοληθείτε με ένα εργασιακό θέμα το οποίο θα είναι αρκετά σημαντικό και το οποίο θα αποδώσει, ενώ με τον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες μπορεί να έχετε κάποιες συζητήσεις οι οποίες είναι σημαντικές, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Ιούλιο. Τώρα βάζετε τις βάσεις ώστε να δείτε μετά από λίγους μήνες τα σχέδια τα οποία έχετε για κάποιες αλλαγές στη ζωή σας να αποδώσουν. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε με το αυτοκίνητο και προσοχή όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα και μην ξεχνάτε να συμπαραστέκεστε σε πρόσωπα της οικογένειας σας αν είστε γεννημένοι γύρω στις 14 Αυγούστου. Ηλικιωμένα, ιδιαίτερα αντρικά πρόσωπα αλλά και την υγεία σας θα πρέπει να τα διαφυλάξετε αυτόν τον καιρό.

Παρθένος

Ενώ μέχρι τώρα είσασταν απασχολημένοι με τον ερωτικό σύντροφο, τα παιδιά ή γενικότερα τα επιχειρηματικά σας σχέδια και θα εξακολουθήσετε για αρκετό καιρό να ασχολείστε με αυτά, όσο δε είναι ανάδρομη η Αφροδίτη δηλαδή μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, μπορεί να αρχίζετε κάτι, να μετανιώνετε πάνω σε αυτό, να έρχεστε πιο κοντά ξανά σε νέα σχέδια τα οποία θα πραγματοποιηθούν από το τέλος του μήνα και μετά, θα πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις πάνω σε αυτά, τώρα η νέα θέση του Ερμή μιλά για εργασία. Στο χώρο της εργασίας μπορεί να έχετε νέες ιδέες οι οποίες είναι σημαντικές. Η Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σήμερα, σας φέρνει κοντά φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Όνειρα και σχέδια πραγματοποιούνται ειδικά αν είστε γεννημένοι το τέλος Αυγούστου, αρκεί να έχετε κάνει καλές επιλογές. Τα οικονομικά βέβαια εξακολουθούν να σας απασχολούν. Ξοδεύετε κάποια χρήματα αυτόν τον καιρό, ευτυχώς είναι δυνατοί φίλοι οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν ειδικά αν είστε γεννημένοι στις 14-15-16 Σεπτεμβρίου. Προσέχετε ένα οικονομικό θέμα ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας το οποίο μπορεί να σας βγάλει έξω από τον προϋπολογισμό σας.

Ζυγός

Η νέα θέση της Σελήνης στον Καρκίνο σήμερα είναι ιδανική για σας μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα από τον χώρο της δουλειάς ή να έχετε μια κοινωνική εκδήλωση η οποία σας βοηθάει. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σύντροφο μπαίνουν σε ένα θαυμάσιο δρόμο ειδικά αν είστε γεννημένοι το τέλος Σεπτεμβρίου. Αυτόν τον καιρό θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα αλλά και επαφές με νεαρά πρόσωπα. Η οικογένεια εξακολουθεί να σας απασχολεί, έχετε πολλά ερωτηματικά πάνω στην οικογένεια είτε αυτά έχουν σχέση με τα οικονομικά είτε έχουν σχέση με πρόσωπα της οικογένειας. Εντελώς μπερδεμένοι είστε αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 περίπου Οκτωβρίου, η ανάδρομη Αφροδίτη φαίνεται να σας κάνει να σκέφτεστε και να ξανασκέφτεστε ορισμένα πράγματα. Έναν απολογισμό ζωής κάνετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Οκτωβρίου με θέματα τα οποία σας απασχολούν. Όμως γενικότερα σιγά-σιγά, ιδιαίτερα από το τέλος Γενάρη, θα επιλυθούν τα θέματα της ακίνητης περιουσίας και θα ασχοληθείτε περισσότερο στα δημιουργικά σας σχέδια.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς, σήμερα είναι μια πολύ-πολύ γλυκιά και καλή μέρα. Η Σελήνη ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι πρώτες μέρες. Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε όνειρα, να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας αλλά και γενικότερα να ζείτε έναν ρομαντικό έρωτα ο οποίος είναι σημαντικός. Βεβαίως ένα παρασκήνιο λειτουργεί σε βάρος σας ιδιαίτερα σε ότι έχει σχέση με τη δουλειά, ενώ τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σας μπορεί να σας απασχολούν ιδιαίτερα. Αν είστε γεννημένοι γύρω στην 3-4-5 Νοεμβρίου θα απασχοληθείτε ιδιαίτερα με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Αναθεωρείτε τις απόψεις σας ή βλέπετε ανθρώπους από τα παλιά ή σκέφτεστε πολλά για πρόσωπα του περιβάλλοντος σας αν είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Νοεμβρίου ενώ ένα επαγγελματικό θέμα μπορείτε να συζητήσετε με πρόσωπα κύρους ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Νοεμβρίου. Γενικά η νέα θέση του Ερμή θα σας φέρει πιο κοντά σε πρόσωπα της οικογένειας. Θα ασχοληθείτε πολύ με την οικογένεια ή γενικότερα με την ακίνητη σας περιουσία την περίοδο αυτή ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες. Αλλαγές στο χώρο της δουλειάς θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν σιγά-σιγά και μέχρι την άνοιξη.

Τοξότης

Σήμερα για τους Τοξότες είναι μια πολύ ωραία μέρα για να ασχοληθείτε με την υγεία σας ή με θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά. Ακόμα και σεις που είστε γεννημένοι τις δύο-τρείς πρώτες μέρες δηλαδή γύρω στις 25 Νοεμβρίου και που αυτόν τον καιρό μάλλον κάτι γίνεται που σας παραπλανά, δεν είναι αξιόπιστο, νοιώθετε εξαπατημένοι, ίσως βρείτε λύση πάνω σε αυτά τα θέματα. Γενικά, πρόσωπα του περιβάλλοντος σας μπορούν να σας στηρίξουν. Αν είστε γεννημένοι 25-26-27 θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις τηλεφωνήματα από συνεργάτες ή γενικά από πρόσωπα που συνεργάζεστε ή θα συζητήσετε με τον σύντροφο σας ένα θέμα που μπορεί να σας καίει αυτόν τον καιρό. Καινούργια δεδομένα μπαίνουν στη ζωή σας αν είστε γεννημένοι τέλος Νοεμβρίου αρχές Δεκεμβρίου με μεγάλη επιτυχία η οποία θα πραγματοποιηθεί σε μερικούς μήνες. Μην ξεφεύγετε από τους στόχους σας όσο και αν αυτόν τον καιρό σας βαραίνουν ορισμένες σκέψεις οι οποίες δεν είναι και τόσο ευχάριστες και οι οποίες δεν αρμόζουν στο δικό σας ζώδιο το οποίο είναι τόσο χαρούμενο και αισιόδοξο.

Αιγόκερως

Η νέα θέση της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι 22-23-24 Δεκεμβρίου, ελάτε πιο κοντά στον σύντροφο σας και τους συνεργάτες. Ο Ποσειδώνας σας κάνει να σκέφτεστε, να οραματίζεστε να έχετε διαίσθηση η οποία είναι σημαντική. Αν είστε καλλιτέχνες μπορεί να κάνετε θαύματα, ακόμα και να ζείτε ένα ρομαντικό έρωτα ή να έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους άλλης κουλτούρας. Σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για να χαρείτε και να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες ή σε τέτοιου είδους ανθρώπους. Αλλαγές στη ζωή σας έχετε αν είστε γεννημένοι γύρω στις 31 περίπου Δεκεμβρίου, όπου ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να σας απασχολήσει. Άλλοι μπορεί να αλλάξετε κατοικία ή να δείτε ανθρώπους από το οικογενειακό σας περιβάλλον να αλλάζουν τρόπο ζωής. Μεγάλο απολογισμό ζωής κάνετε αν είστε γεννημένοι γύρω στις 2 Ιανουαρίου ενώ δυνατοί φίλοι μπορεί να παρέμβουν στη ζωή σας. Μπερδεμένοι συναισθηματικά είστε αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8-9-10 Ιανουαρίου. Μπορεί να ζείτε έναν έρωτα από τα παλιά, να δείτε φίλους από τα παλιά ή να σκέπτεστε τη ζωή σας και να αναθεωρείτε κάποιες απόψεις. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με τα οικονομικά μπορεί να συζητήσετε εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 15 Ιανουαρίου. Ο Άρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας όπου θα παραμείνει για πολύ καιρό είναι ενοχλητικός για σας που είστε γεννημένοι 7-8-9 του μηνός, μην τα βάζετε με άτομα κύρους. Προσέχετε, γιατί περίπου για 6 μήνες θα υπάρχει ένταση στον επαγγελματικό σας χώρο, για αυτό ρίξτε τους τόνους και αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί τους. Επίσης προσέχετε κρυολογήματα, μικροατυχήματα.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείτε με την υγεία η οποία είναι σημαντική ή την εργασία. Αν κάνετε μια κίνηση για την εργασία θα έχετε και οικονομικές προεκτάσεις οι οποίες είναι σημαντικές. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες 22-23-24-25 Ιανουαρίου, θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα θα μάθετε πράγματα τα οποία ήταν κρυφά ως αυτόν τον καιρό, ενώ εξακολουθούν να σας αγχώνουν θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες και γενικά τα οικογενειακά δεν φαίνεται να έχουν πάρει την τροπή που εσείς θέλετε. Είστε γεμάτοι δύναμη, έτοιμοι να ταξιδέψετε και να αντιμετωπίσετε θέματα. Ειδικά αν είστε γεννημένοι 5-6-7 του μηνός ο Άρης δημιουργεί την ανάγκη να δράσετε. Εάν ασχολείστε με πνευματικές εργασίες ο τρόπος που θα γράφετε θα είναι λίγο πιεστικός ή «πολεμικός» προκαλώντας κάποιες διενέξεις. Προσέχετε λοιπόν τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο και την γραφή.

Ιχθείς

Μια ιδανική μέρα για εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες. Αν είστε 20-21-22 Φεβρουαρίου το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι ιδανικό, θα σας φέρει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Πολλοί ζείτε έναν έρωτα, επαφές έχετε, συμφωνίες, συζητήσεις οι οποίες είναι μοναδικές! Ζείτε είτε μια ουτοπία είτε έναν έρωτα δυνατό. Φίλοι μπορεί να είναι σημαντικοί αλλά και να ακυρώσετε φίλους αυτόν τον καιρό ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Μαρτίου. Εάν δεν βλέπετε φίλους από τα παλιά, μπορεί να αναθεωρείτε τις απόψεις σας για αυτούς. Δυνατοί φίλοι μπορεί να βοηθήσουν εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 12 του μηνός. Θυμηθείτε ότι αυτόν τον καιρό βάζετε βάσεις, οι οποίες θα φανούν την άνοιξη ότι μπορούν να σταθεροποιήσουν τα σχέδια σας. Μπορεί να είναι δυνατά πρόσωπα τα οποία σταθεροποιούν τα σχέδια σας, ενώ αρχίζει μια περίοδος που πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο. Ίσως κάποιοι κινούνται πυρετωδώς πίσω από την πλάτη σας και δημιουργούν σχόλια. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας και ένα οικονομικό θέμα το οποίο είναι σημαντικό.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ