Υπόθεση ΤΤ: Στο νοσοκομείο ο ανακριτής για την απολογία Κοντομηνά - iefimerida.gr

Υπόθεση ΤΤ: Στο νοσοκομείο ο ανακριτής για την απολογία Κοντομηνά

Δεύτερη ημέρα απολογιών για τα δάνεια του ΤΤ -Στον ανακριτή ο Δημήτρης Κοντομηνά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται από την περασμένη εβδομάδα φρουρούμενος με λοίμωξη του αναπνευστικού ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος κατηγορείται για τα δάνεια του ΤΤ θα μεταβεί ο ανακριτής. Υπενθυμίζεται πως ο κ.Κοντομηνάς είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να πάει στο γραφείο του ανακριτή.

Χθες μετά από μαραθώνια απολογία του ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής του Ταμιευτηρίου Μάριος Βαρότσης αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής εγγυήσεως 300.000 ευρώΤο πρώην στέλεχος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου απολογήθηκε για τις κατηγορίες της απιστίας και της συνέργειας σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ωστόσο οι ανακριτές αναμένουν και την έκδοση στην Ελλάδα του πρώην διοικητή του ΤΤ Άγγελου Φιλιππίδη, ο οποίος έχει συλληφθεί στην Κωνσταντινούπολη και κρατείται προσωρινά σε φυλακές της Τουρκίας.

Υπενθυμίζεται πως από την εισαγγελική έρευνα προέκυψε ότι επιχειρηματίες Δημήτρης Κοντομηνάς, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Κυριάκος Γριβέας και Αναστασία Βάτσικα δανειοδοτήθηκαν με εκατομμύρια ευρώ που όμως ποτέ δεν επέστρεψαν πίσω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ